Vodafone: Ce Ofera GRATUIT si ne BUCURA In Zilele de Paste

Vodafone ofera o serie de beneficii grozave in mod gratuit pentru clientii din Romania in ideea de a ii ajuta sa se bucure de Paste cand stau acasa.

Vodafone filme paste

Vodafone este unul dintre marii operatori de telecomunicatii din Romania, iar dupa institutirea starii de urgenta a anuntat o serie de beneficii pentru clientii din tara, vasta majoritate dintre ele fiind valabile pana pe 21 aprilie. Incep cu faptul ca Vodafone ofera o luna gratuita de HBO Go pentru clientii care activeaza extraoptiunea HBO pentru pachetele de televiziune, iar acolo aveti mii peste mii de ore de filme si seriale cu care sa va ocupati zilele de Paste.

Vodafone nu s-a oprit aici, deoarece tot pana pe 21 aprilie le ofera clientilor din Romania acces gratuit la canalul TV 1000 care are o gama variata de filme pentru cam orice fel de gusturi. Fanii canalelor Viasat au deasemenea posibilitatea de a urmari toate canalele din grila daca au abonamente digitale de la Vodafone, iar daca va plac filmele bune, atunci toate canalele Filmbox sunt disponibile deasemenea gratuit pana in ziua de 21 aprilie pentru oricine.

Vodafone: Ce Ofera GRATUIT si ne BUCURA In Zilele de Paste

Vodafone are peste 100 de ore de continut educational al postului TV DaVinci disponibil pentru elevii care in aceasta perioada n-au mai fost la scoala si vor sa invete cate ceva interesant. Pentru copii, cei de la Vodafone ofera deasemenea gratuit sezonul al doilea al seriei animate Peppa Pig, deci toti cei mici vor avea cu ce sa-si ocupe cateva ore cand nu se joaca prin casa, operatorul avand si alte canale care sunt oricum incluse in abonamentele standard.

Vodafone ofera deasemenea posibilitatea de a vedea pe History documentarele Viata lui Iisus, Ultimul Papa si Codul Ascuns din Biblie, ele fiind oferite gratuit pana pe 26 aprilie. Saptamana aceasta Vodafone a anuntat deasemenea lansarea in grila sa de programe, desigur in mod gratuit, si a postului Insight TV 4K, acesta fiind al doilea post de televiziune 4K pe care operatorul il are, dupa Eurosport, iar romanii il pot vedea gratuit pana pe 15 iunie.

Vodafone are aceste beneficii pentru clientii care au abonamente de televiziune, in principal cei veniti impreuna cu preluarea UPC, si e posibil ca unele restrictii sa existe in functie de abonamentul pe care-l aveti.