DACIA Sandero: Noul Design va SURPRINDE Multa Lume (FOTO)

DACIA Sandero va avea un nou design care ii va surprinde pe clientii ce vor fi interesati sa cumpere noul model de masina dupa lansare, iata un concept.

DACIA Sandero

DACIA Sandero este in plin proces de pregatire pentru a fi lansata intr-o versiune noua, cei de la DACIA dorind sa schimbe intr-o foarte mare masura felul in care arata masina. Am vazut cateva imagini spion cu DACIA Sandero, insa pana acum n-am vazut nimic 100% clar in ceea ce priveste design-ul, dar imaginea de mai jos e facuta in baza imaginilor spion, si a ceea ce am vazut deja la alte modele de masini lansate pana acum de catre cei de la Renault.

DACIA Sandero urmeaza sa vina cu un nou design modern, ceva ce nu multa lume credea ca va vedea atat de curand, insa iata ca s-ar putea sa avem parte de una dintre cele mai mari surprize de pana acum. Puteti vedea ca vorbim despre un design modern care este asteptat pentru DACIA Sandero, cu faruri LED, stopuri LED, si schimbari foarte mari pentru caroserie in raport cu ceea ce este in momentul de fata la vanzare pentru diverse alte piete.

DACIA Sandero: Noul Design va SURPRINDE Multa Lume (FOTO)

DACIA Sandero arata design
Concept cu posibilul design al DACIA Sandero 2021.

DACIA Sandero ar avea parte de o modernizare masiva pentru caroserie daca va ajunge sa arate intr-adevar asa precum o vedem in imaginea de mai sus, si va face total uitat modelul actual. Desigur ca toate modificarile vor veni prin preluarea multor componente de la masini Renault lansate in anii anteriori de catre producatorul francez, dar acest lucru era de asteptat, asa ca nu vorbim despre vreo modificare pe care nu a anticipat-o cineva pana in acest moment.

DACIA Sandero ar urma sa vina deasemenea si pe platforma CMF-B, una veche, folosita deja in destul de multe modele de masini Renault, insa pentru ca DACIA refoloseste mult din ceea ce utilizeaza Renault, si asta e normal. La interior vom vedea deasemenea schimbari mari, in principal prin implementarea noului sistem multimedia EasyLink, ceva ce exista in masinile franceze de mult vreme, dar acum vom avea inclusiv noi asa ceva.

DACIA Sandero va fi lansata in 2021 de catre cei de la DACIA, impreuna cu un nou model al Logan, asa ca ne asteapta surprize foarte mari pentru gama de masini creata de catre producator.