HBO Go: Romanii SURPRINSI Total de Aceste Anunturi GROZAVE

HBO Go isi surprinde toti clientii din Romania cu anunturi grozave care vin sa ne arate cat de multe urmeaza sa primim in cadrul platformei voarte curand.

HBO Go avengers

HBO Go continua seria surprizelor grozave pentru clientii sai din Romania, ele venind una dupa cealalta intr-o perioada in care, din pacate, am avut vesti foarte proaste cu privire la productia de continut nou. Cei de la HBO Go n-au anuntat continut original nou pentru abonatii din Romania, ci au anuntat ca vor readuce in cadrul sau filmele din seria Marvel care au disparut la un moment dat, si vorbim despre titluri extrem de populare, cu incasari uriase.

HBO Go a anuntat in primul rand ca filmul Doctor Strange urmeaza sa fie disponibil incepand cu data de 1 mai in platforma pentru romani, deci il vom vedea pe Benedict Cumberbatch intr-un rol puternic. In aceeasi masura, tot incepand cu data de 1 mai urmeaza sa fie disponibile si filmele din seria Guardians of the Galaxy, acestea fiind produse tot de catre cei de la Marvel, iar de la acea data le vom putea vedea din nou in platforma HBO Go in Romania.

HBO Go: Romanii SURPRINSI Total de Aceste Anunturi GROZAVE

HBO Go va avea de pe 1 mai inclusiv filmul Blac Panther oferit prin intermediul platformei sale, iar asta ne va oferi un weekend in care sa ne putem ocupa cu folos timpul cand stam acasa. La toate aceste filme se va alatura si seria Avengers, cei de la HBO Go anuntand de ceva vreme ca o vor lansa, unele filme fiind oferite de pe la Paste, iar acum urmeaza si celelalte pentru a aduce si mai mult continut popular din cunoscutul univers Marvel.

“Din 1 mai Doctor Strange, Pantera Neagră și Gardienii Galaxiei vor fi din nou pe HBO GO. Așadar, fii pregătit să (re)vezi aventurile acestor supereroi. Dacă ar trebui să-ți petreci timpul în izolare doar cu una dintre aceste echipe, pe care ai alege-o? Toți Răzbunătorii se vor aduna în curând pe HBO GO. Pregătește-te pentru un nou maraton de filme.”

HBO Go nu a anuntat data la care ultimele filme din seria Avengers vor fi disponibile pentru ei in cadrul platformei, dar in baza a ceea ce am vazut pana acum, pare destul de clar faptul ca totul se va intampla curand. Desi HBO Go are foarte mult continut disponibil deja, aducerea filmelor din seria Marvel este un adaos foarte bun, si le va oferi abonatilor mai multe motive sa nu iasa din case si sa vizioneze filmele preferate, sau pentru prima oara aceste pelicule.

HBO Go va contiuna sa lanseze si alte filme si seriale din serii foarte importante, astfel ca daca sunteti abonati, atunci veti avea parte de surprize foarte interesante in urmatoarea perioada.