Orange Romania: DOAR Azi Poti Profita de un Beneficiu URIAS

Orange Romania mai are doar astazi disponibil un beneficiu urias de care pot profita clientii din tara, iata ce inca ofera operatorul in toata tara acum.

Orange Romania creditare

Orange Romania mai are doar astazi disponibil de un beneficiu important pentru clientii sai din Romania, compania anuntandu-l de ceva vreme, insa aceasta este ultima zi in care mai putem beneficia de el prin aceasta pagina. Orange Romania a anuntat acum cateva saptamani ca pana pe data de 28 aprilie clientii sai care au cartele prepay vor putea beneficia de o rembursare de 10% a creditului pe care l-au platit pentru reincarcare, un bonus foarte bun in aceasta perioada.

Orange Romania a anuntat ca toti clientii care fac reincarcari online pentru cartelele lor prepay vor beneficia de acest bonus de 10% din valoarea sumei reincarcate, iar ea va putea fi folosita cam oricum doresc. Orange Romania spune ca banii care sunt oferiti drept credit pentru clienti vor putea fi folositi pentru a activa extraoptiuni, pentru a sta pe internet, sau pentru a face apeluri telefonice, dar asta numai intr-o perioada de 90 de zile de la reincarcare.

Orange Romania: DOAR Azi Poti Profita de un Beneficiu URIAS

Orange Romania ofera acest bonus numai pentru cei care fac reincarcarile cu o valoare de minim 5 euro, si desigur doar din My Orange, adica aceasta pagina, deci nu orice fel de reincarcare ajuta. Separat de toate acestea, Orange Romania ofera inclusiv un bonus de 50 GB pentru cei care-si reincarca in aceasta perioada cartelele pentru a reactiva optiuni, deci beneficiile sunt multiple pentru cei care au nevoie de servicii de telefonie mobila in acest moment.

Orange Romania mai are deasemenea pana pe 30 aprilie valabil inclusiv acel bonus de 50 GB de internet pentru cei care ii sunt clienti, indiferent daca au cartela sau abonament, deci il puteti activa si pe acela. Tot pana la finalul lunii Orange Romania ofera 50 de puncte Thank You pentru orice fel de facturi platite prin intermediul My Orange, astfel ca puteti beneficia si de acest lucru daca decideti sa va platiti facturile online in loc sa mergeti la magazin.

Orange Romania nu a anuntat deocamdata nimic in materie de beneficii pentru luna mai, cand va continua starea de urgenta, asa ca ramane de vazut daca va mai avea surprize pentru noi.