DACIA Logan: VIDEO cu ACCIDENTUL foarte Grav cu un Camion

DACIA Logan a fost filmata intr-un accident deosebit de grav in care se loveste de un parapet si este lovita de un camion, iata cat de serios e impactul.

DACIA Logan, in versiune MCV, a fost implicata recent intr-un accident care a avut loc in Ucraina, si care ne arata cat de periculoase pot fi depasirile, desi multi dintre voi probabil trebuia sa stiti deja asta. Accidentul care a avut loc in apropiere de Kiev ne arata o DACIA Logan care intrase partial pe contrasens intr-o aparenta tentativa de a depasi un tir in timp ce o masina venea din sens opus, iar o manevra, probabil, de a o evita a dus la pierderea controlului masinii.

DACIA Logan s-a lovit intai de parapetii care separa drumul respectiv de un altul paralel, pentru ca mai apoi sa fie lovita si de un camion, de la care avem si inregistrarea de mai sus. Impactul cu parapetul a fost puternic, dar la fel de puternic pare sa fi fost si impactul cu acest camion, moment in care se si intrerupe inregistrarea, dar e mai mult ca sigur sa fi existat pagube serioase pentru ca masina sa fie considerata dauna totala, vietile pasagerilor fiind puse deasemenea in pericol.

DACIA Logan: VIDEO cu ACCIDENTUL foarte Grav cu un Camion

DACIA Logan din clipul video de mai sus a fost total distrusa, dar motivul pentru care a ajuns pe contrasens nu e cunoscut, adica daca a fost vorba de o depasire pornita gresit, sau daca a fost vorba de altceva. Indiferent de situatie, vedem din nou cum se pot intampla accidentele rutiere si pe drumurile din alte tari, chiar daca in aceasta situatie nu se cunoaste adevaratul motiv al pierderii controlului masinii, desi pare destul de evident.

DACIA Logan urmeaza sa aiba un model nou lansat anul viitor, iar acesta va veni cu multe schimbari, inclusiv pe partea de control la drum, deci poate ca viitoare situatii de acest gen ar putea fi evitate. Poate ca vom vedea si o imbunatatire a nivelului de siguranta pentru viitorul model al DACIA Logan, dar deocamdata din acest punct de vedere nu s-a spus absolut nimic, majoritatea informatiilor vizand schimbarile de platforma, caroserie si design.

DACIA Logan este si masina cu cel mai redus grad de fiabilitate in cazul utilizarii indelungate, conform germanilor, dar pretul foarte mic vine si cu asemenea compromisuri serioase.