GTA 6: Jucatorii SURPRINSI de un Anunt Venit in Cadrul GTA 5

GTA 6

GTA 6 este inca in plin proces de dezvoltare, insa un anunt venit in cadrul GTA 5 Online i-a facut pe unii jucatori sa se intrebe daca nu cumva ar putea fi vorba despre o pregatire pentru cel putin prezentarea noului titlu asteptat de catre foarte multa multe de luni de zile.

GTA 6 nu a avut pana in momentul de fata dezvaluita vreo informatie clara de la Rockstar Games in ceea ce priveste lansarea sa, dar fanii care se joaca in GTA 5 au vazut un mesaj trimis de catre personajul Geralt ca o prevestire a unui anunt cu privire la viitorul titlu.

GTA 6 nu a avut nimic anuntat pana acum de catre Rockstar Games pentru ca nu este nimic gata de prezentare, chiar daca povestea ar fi finalizata, insa nici mesajul de mai jos al lui Geralt nu pare sa fie un indiciu ca exista posibilitatea de prezentare a noului titlu.

GTA 6 este vazut ca aproape de un anunt de catre unii jucatori ai GTA 5 pentru ca multi asociaza mesajul de mai jos cu o posibila terminare a lumii virtuale a actualului titlu, adica o distrugere a acesteia, insa in realitate e improbabil sa fie vorba de asta.

GTA 6 geralt mesaj

GTA 6, cand va fi anuntat, va fi mai mult ca sigur prezentat fara mesaje criptice de acest gen, iar daca in GTA 5 vor veni dezvaluiri cu privire la viitorul titlu, ele vor fi cu siguranta mult mai clare decat ceea ce vedem in imaginea de mai sus.