WhatsApp: SURPRIZA Anuntata, Ce Asteptam de MULT pe Telefoane

WhatsApp are in sfarsit dezvaluita una dintre surprizele foarte mari pentru o functie pe care o asteptam de mult timp pe telefoanele noastre.

WhatsApp mutare

WhatsApp este cea mai mare si mai importanta platforma de mesagerie din lume in momentul de fata, iar dupa cum prea bine stiti deja, pentru ea a fost anuntata o functie extrem de importanta si asteptata de multa lume. Vorbim despre acel sistem care va permite folosirea aplicatiei pe mai ulte tipuri de dispozitive simultan, adica pe telefoane iPhone, Android, tablete, etc, cu un singur cont, ceva ce foarte multa lume isi doreste de si mai multa vreme.

WhatsApp lucreaza la finalizarea acestei functii la care a inceput sa lucreze in 2019, iar acum aflam o alta componenta foarte importanta pentru ea, cel putin in ceea ce priveste logarea. Se pare ca WhatsApp urmeaza sa le recomande utilizatorilor sai sa se logheze pe un dispozitiv nou folosind o conexiune WiFi in locul unei conexiuni mobile de date, iar asta pentru ca procesul ar putea fi foarte incet in cazul in care este folosit internetul mobil de catre ei.

WhatsApp: SURPRIZA Anuntata, Ce Asteptam de MULT pe Telefoane

whatsapp mutare date

WhatsApp nu ofera o explicatie pentru aceasta recomandare, insa in baza a aceea ce speculeaza unii, ar fi vorba despre faptul ca ar trebui exportata o cantitate mare de date intre dispozitive. E foarte posibil ca WhatsApp sa exporte un backup al conversatiilor dintr-un dispozitiv si sa il transfere in altul pentru ca tot acest sistem sa functioneze, iar de aceea ar fi nevoie de o conexiune WiFi care sa suporte transferul unei cantitati mari de date, la viteza mare.

WhatsApp va permite deasemenea folosirea unei conexiuni mobile de date pentru a face transferul, insa e posibil ca asta sa dureze mai mult, mai ales daca folositi un operator care nu are viteze prea bune. Desigur ca daca folositi unul care ofera viteze de peste 100 Mbps pentru download chiar si in case, precum Vodafone sau Orange, atunci e posibil ca transferul din WhatsApp sa fie neasteptat de rapid, dar totul depinde de felul in care e gandit totul.

WhatsApp lucreaza acum la finalizarea acestei functii, si cel mai probabil o va avea disponibila in versiune finala undeva in a doua parte a acestui an, asa ca mai avem de asteptat pana cand va fi 100% gata.