Orange: TOTI Clientii Inca Primesc GRATUIT Acest Beneficiu

Orange inca mai ofera in mod gratuit pentru toti clientii din Romania acest beneficiu important, iata de ce trebuie sa profiti de el chiar acum.

orange final

Orange inca mai ofera gratuit un beneficiu urias pentru toti clientii din Romania care n-au profitat de el deocamdata, si daca nu ati facut-o, ar fi bine sa va grabiti pentru ca nu se stie cat va mai fi disponibil. V-am spus deja ca in aceasta pagina puteti face actvarea unui beneficiu care va aduce 50 GB de internet mobil gratuit de la Orange in perioada pandemiei de Coronavirus, acesta fiind un mod de a-i ajuta pe clienti sa isi ocupe mai usor timpul unde n-au WiFi.

Orange a decis sa ofere beneficiul pentru toti clientii sai, indiferent daca sunt persoane fizice, sau juridice, iar din pacate el urmeaza sa expire pe data de 30 aprilie, adica maine. In mod teoretic ar trebui sa puteti activa acest beneficiu inclusiv maine la Orange, insa daca nu ati facut-o inca, atunci mai bine o faceti in momentul de fata, pentru a nu va trezi cu o surpriza neplacuta, si maine sa nu mai aveti posibilitatea de a face acest lucru din cont.

Orange: TOTI Clientii Inca Primesc GRATUIT Acest Beneficiu

Orange spune ca valabilitatea acestui bonus de trafic de internet gratuit de 50 GB este de o luna, plus prorata, pentru abonamente, si de 30 de zile pentru cartelele prepay, daca exista si o optiune de 5 euro activa. In toata aceasta perioada, traficul oferit gratuit de Orange, si pe care-l puteti activa din aceasta pagina, ar trebui sa se consume cu prioritate in raport cu ceea ce aveti inclus in abonamentul vostru pentru alocarea lunara, dar puteti intreba asta si la operator.

Orange nu a mai anuntat vreun alt beneficiu similar desi pandemia de Coronavirus nu a disparut din Romania, astfel ca va trebui sa il activati pe cel de acum daca vreti sa aveti internet mai mult in luna mai. E destul de greu de spus daca Orange va mai oferi ceva similar luna viitoare din moment ce nu a decis sa anunte ceva pana in momentul de fata, si este de asteptat sa nu ne mai surprinda in mod pozitiv cu vreo alta gratuitate de acest gen.

Orange ar putea anunta totusi alte surprize pentru clientii sai, asa cum a mai facut in aceasta perioada, inclusiv posibilitatea de a vedea unele canale de televiziune in mod gratuit in Romania.