Kaufland Romania: ATENTIONARE Importanta pentru TOTI Romanii

Kaufland Romania face o atentionare extrem de importanta astazi pentru toti romanii, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment despre mesajul magazinului.

Kaufland Romania atentionare

Kaufland Romania face astazi o atentionare extrem de importanta de care ar trebui sa stie toti romanii deoarece ii vizeaza in mod direct, iar din pacate nu este prima de acest gen care vine de la magazin. Kaufland Romania ii atentioneaza pe toti romanii in legatura cu faptul ca imaginea sa este folosita iar de catre hackeri pentru a pacali oamenii si a le fura datele, un atac de tip phishing fiind desfasurat in momentul de fata in tara cu imaginea celebrului lant.

Kaufland Romania spune ca brand-ul sau este folosit in mod ilegal de hackeri care au creat un website fals in care le spun oamenilor ca au castigat diverse premii daca isi ofera datele. Se pare ca acest atac de tip phishing este derulat de catre hackeri prin email, sau retelele de socializare, asa cum se intampla in mod obisnuit, iar Kaufland Romania ii atentioneaza pe romani pentru ca imaginea sa este folosita pentru a le face rau, desi compania nu are legatura cu atacul.

Kaufland Romania: ATENTIONARE Importanta pentru TOTI Romanii

Kaufland Romania atentionare phishing

Kaufland Romania a mai avut imaginea folosita in mod frecvent in trecut in atacuri de acest gen derulate de catre hackeri, si din pacate situatia se tot repeta pentru ca magazinele sunt atat de populare. Avand vanzari foarte mari in tara noastra, Kaufland Romania este vizata de catre aceste atacuri pentru ca sansele ca oamenii sa creada ca este vorba despre ceva facut de companie sunt foarte mari, si foarte multi sunt pacaliti in situatii de acest gen de hackeri.

“Concurs fals! Vă rugăm să nu dați curs chestionarului conform căruia după completare, puteți câștiga un premiu în numele Kaufland. Acesta este un concurs fals care folosește numele Kaufland în mod ilegal. Vă reamintim că toate concursurile desfășurate de Kaufland sunt disponibile pe website și pe canalele oficiale de social media.”

Kaufland Romania nu poate sa opreasca atacurile de acest gen, cel putin nu chiar atat de rapid, contactarea politiei expediind procesul de rezolvare a problemelor, insa chiar si asa, unii oameni ajung sa fie pacaliti. Din pacate, Kaufland Romania este doar una dintre marile companii din Romania a carei imagine este exploatata in atacuri de acest gen, si este bine sa fiti extrem de atenti la ceea ce se intampla pentru ca datele voastre pot fi foarte usor furate.

Kaufland Romania desfasoara diverse concursul in tara noastra in diverse momente din an, insa verificati intotdeauna website-ul real al lor pentru a vedea daca o asemenea promotie este 100% reala.