Orange: Decizia cu o Noua Veste BUNA pentru Clientii Romani

Orange a luat in secret o noua decizie foarte buna pentru toti clientii sai din Romania, iata de ce se pot bucura in continuare cei care-i folosesc serviciile.

orange extins

Orange a luat o noua decizie importanta pentru clientii sai din Romania, insa spre deosebire de cele anterioare, acum nu a mai oferit vreo informare cu privire la ceea ce-a facut, insa asta nu strica in vreun fel bucuria clientilor. Ei bine, acum cateva saptamani v-am spus despre cateva beneficii din aceasta pagina pe care le primesc acei clienti care au cartele prepay, Orange anuntand ca-l ofera pana la final de luna aprilie, insa in secret l-a prelungit pana in mai.

Orange a luat in martie decizia de a le oferi clientilor din Romania cate 50 GB de internet bonus daca-si reactiveaza o optiune in aprilie, si mai mult, le returneaza 10% din valoarea incarcarii. Perioada de valabilitate a acestei oferte expira la finalul lunii aprilie, insa fara a spune cuiva ceva, Orange a decis sa prelungeasca perioada de valabilitate a ofertei pana pe 7 mai, astfel ca oricine se poate bucura de ea in continuare, dar numai prin website-ul operatorului.

Orange: Decizia cu o Noua Veste BUNA pentru Clientii Romani

Orange ofera 10% din creditul reincarcarilor pe cartela in care se face acea reincarcare, acel credit putand fi folosit de catre client pentru orice doreste, adica apeluri, internet, sau alte optiuni. Ideea celor de la Orange este una foarte buna, si mai mult ca sigur au fost oameni care au profitat de ea, iar extinderea valabilitatii pana pe 7 mai vine ca o veste foarte buna pentru cei care sperau sa mai poata profita de ea inclusiv la inceputul acestei luni.

Orange nu a anuntat in vreun fel acest lucru fara sa ofere vreo explicatie, iar asta pentru ca vestea in sine e una foarte buna, si ar fi fost bine ca un numar cat mai mare de oameni sa tie ce pot primi. Orange nu a extins si perioada de valabilitate a creditului oferit pentru alti clienti pana acum cand au profitat de aceasta oferta, asa ca el trebuie cheltuit in continuare in perioada de valabilitate anuntata initial de catre operatorul de telecomunicatii pentru clienti.

Orange nu a mai anuntat alte promotii bune pentru clienti pe masura ce ne apropiem de iesirea din starea de urgenta, insa a extins perioadele de valabilitate si pentru alte promotii pe care le avea.