Telekom: Decizia IMPORTANTA, ce va Face pentru TOTI Romanii

Telekom a anuntat astazi o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru toti romanii, nu doar pentru clienti, iata ce ofera incepand din weekend.

Telekom consiliere

Telekom a anuntat o decizie foarte importanta care ii vizeaza pe toti romanii, nu doar pe clientii sai din toata tara, si e bine ca toata lumea sa stie ce anume le este oferit. In contextul pandemiei COVID-19 care inca este in plina forta in Romania, cei de la Telekom au anuntat o colaborare cu STS si EmIRA pentru a lansa o linie dedicata de consiliere psihologica si suport emotional, ea fiind disponibila gratuit pentru toti romanii.

Telekom spune ca aceasta linie telefonica speciala li se adreseaza tuturor romanilor, fie ca sunt in spitale, in izolare, in carantina, sunt cadre medicale, sau doar sunt nelinistite in legatura cu pericolul adus de COVID-19. La acea linie telefonica dedicata ar trebui sa raspuna oameni specializati care sa ii ajute pe toti cei care au nevoie de consiliere psihologica sa se linisteasca, Telekom sustinand, probabil, cu tehnica, sau bani, acest proiect important.

Telekom: Decizia IMPORTANTA, ce va Face pentru TOTI Romanii

Telekom nu este primul operator de telecomunicatii care decide sa se implice intr-un proiect de acest gen, cei de la Digi fiind deja implicat in doua initiative similare pentru romani. Una dintre ele este proprie, iar cealalta este facuta in colaborare cu DSU, iar acum vedem ca Telekom colaboreaza cu cei de la STS pentru a veni in ajutorul multor romani care in aceasta perioada sunt nelinistiti in legatura cu pericolul real adus in Coronavirus.

Telekom Romania se alătură inițiativei lansate de EmIRA, alături de STS de a pune la dispoziție Linia de Consiliere…

Publicată de Telekom Romania pe Sâmbătă, 9 mai 2020

Telekom a luat o decizie care se va dovedi a fi importanta pentru foarte multi oameni care au nevoie de consiliere psihologica in aceasta perioada, si exista destui care simt nevoia unor cuvinte de linistire. Nu toata lumea crede in lucrurile acestea, nu toata lumea se ingrijeste si de sanatatea psihica, insa e bine ca Telekom s-a gandit sa mearga pe acelasi drum precum Digi, si sa le ofere romanilor o optiune pentru a avea grija de psihicul lor.

Telekom are linia telefonica activa incepand de astazi in Romania, deci daca vreti sa discutati cu o persoana specializata un consiliere psihologica, acum aveti ocazia de a face asta.