Telefoanele Huawei: OFICIAL, Surpriza Uriasa este Confirmata

Telefoanele Huawei au in mod oficial anuntata una dintre schimbarile uriase care sunt pregatite de catre compania chinezeasca pentru toata lumea.

Telefoanele Huawei ascundere

Telefoanele Huawei au in mod oficial pregatita o foarte mare surpriza de catre compania chinezeasca, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt extrem de mari vis-a-vis de aceasta inovatie majora. Mai exact, un nou brevet de inventie trimis spre inregistrare de catre chinezi ne arata cum ar urma sa fie adusa in telefoanele Huawei din viitor o camera sub ecranul lor, in loc de intr-un decupaj, sau intr-o perforatie, precum vedem in actualele modele de pe piata.

Telefoanele Huawei ar putea arata mult, mult, mai bune daca in loc de decupaje si perforatii ar avea camerele ascunse direct sub ecrane, insa totul depinde de cum va evolua tehologia. In descrierea facuta de catre chinezi pentru aceasta implementare pentru telefoanele Huawei din viitor ne este prezentata o situatie in care camera nu ar sta direct lipita de ecran, ci ar avea o fasie de sticla care ar desparti componentele, pentru a “ghida” lumina spre senzor.

Telefoanele Huawei: OFICIAL, Surpriza Uriasa este Confirmata

Telefoanele Huawei ascundere
Inregistrare a brevetului de inventie al Huawei la CNIPA.

Telefoanele Huawei inca mai au acum decupaje si perforatii pentru ca desi ideea de a ascunde camerele sub ecrane e buna, nicio companie nu a reusit sa faca o implementare care sa fie si 100% utila in produsele finale. Cei de la Xiaomi au prezentat pentru prima oara un concept pentru aceasta idee, insa ceea ce au facut ei nu s-a dovedit a fi utilizabil la scara larga, astfel ca acum am putea vedea in telefoanele Huawei prima implementare utila a inovatiei.

Telefoanele Huawei ar putea veni cu aceasta schimbare poate chiar din 2020, sau abia din 2021, insa deocamdata e destul de neclar cand ar putea fi tehnologia pregatita pentru lansare. Chiar daca vedem brevete de inventie care ne arata ce ar putea avea pregatite telefoanele Huawei in viitor, nu e nimeni 100% sigur ca totul poate fi si aplicat pe produse reale, iar pozele si clipurile video facute de catre telefoane vor fi intr-adevar bune.

Telefoanele Huawei din gama premium nu vor fi lansate in 2020 cu o asemenea modificare, chinezii urmand a testa initial inovatia pe modelele mai ieftine, si vor face gradual trecerea la cele mai scumpe.