Samsung GALAXY S30: Schimbarea NECESARA in Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 are nevoie de o schimbare foarte importanta pentru beneficiul clientilor din intreaga lume, iata ce ar trebui sa ne ofere Samsung.

Samsung GALAXY S30 discriminare

Samsung GALAXY S30 este o serie de telefoane care va fi lansata la inceputul anului viitor de catre compania Samsung, iar cel mai probabil vom vorbi din nou despre trei modele care vor fi lansate. Sunt deasemenea asteptate foarte multe noutati pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S30, de la camera si pana la procesoare, vor veni multe modificari, unele dintre ele facute spre binele utilizatorilor, altele dintre ele continuand seria problemelor de acum.

Samsung GALAXY S30 are totusi nevoie de o schimbare importanta anul viitor, iar aici ma refer la o renuntare la procesoarele Exynos, sau utilizarea exclusiva a acestora. Samsung GALAXY S30 trebuie sa fie lansat fara discriminarea facuta in momentul de fata intre clientii din diverse zone de pe glob in ceea ce priveste performantele si experienta generala de care au parte platind aceeasi bani pe telefoanele care sunt vandute de catre Samsung.

Samsung GALAXY S30: Schimbarea NECESARA in Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa elimine intr-un final discrepantele foarte mari care exista in momentul de fata intre modele in ceea ce priveste autonomia bateriei si performantele. Chip-urile Exynos au performante si autonomie mult mai proaste decat chip-urile Qualcomm, iar in seria Samsung GALAXY S30 ar trebui sa dispara aceasta discriminare intre clienti, ea nefiind buna pentru cineva, astfel ca ar trebui luata o decizie dina cest punct de vedere.

Este nevoie de o modificare mare de strategie pentru lansarea Samsung GALAXY S30 astfel incat sa nu mai vedem asemenea probleme, iar cei de la Samsung ar trebui sa se gandeasca mai mult la utilizatori. Desigur ca pentru 2021 coreenii vor dori sa recupereze ceea ce au pierdut in perioada pandemiei de Coronavirus, iar asta s-ar putea rasfrange in componentele care vor fi folosite in viitoarele modele de telfeoane care vor fi lansate.

Deocamdata n-au aparut prea multe informatii in legatura cu procesoarele care vor fi integrate in aceste noi modele, asa ca ramane sa vedem ce anume ne va fi oferit de catre coreeni.