GTA 6: De ce este Jocul Facut sa Semene mai mult cu Fortnite

gta 6 asemanare

GTA 6 va semana din unele puncte de vedere cu Fortnite, un foarte popular joc online lansat de catre cei de la Epic Games, iar succesul sau devine sursa de inspiratie pentru Rockstar, care ar vrea sa isi creeze noul titlu in baza acelorasi principii.

GTA 6 urmeaza sa fie lansat ca un joc de dimensiuni mici, care in final urmeaza sa aiba lansate diverse patch-uri de catre cei de la Rockstar Games pentru a-i extinde functionalitatea, iar in centrul atentiei va fi platforma multiplayer, cea care in final conteaza cel mai mult.

GTA 6 va pune foarte mare accent pe jocul online, iar asta si pentru ca de acolo castiga foarte multi bani cei de la Rockstar Games cu GTA 5, iar succesul sau trebuie sa continue acum cu versiunea noua, chiar daca nu toata lumea e 100% entuziasmata de asta.

GTA 6 va avea mai multe lucruri de cumparat si facut online decat offline, si va avea functionalitatea substantial extinsa de catre cei de la Rockstar Games prin versiunea online, atat pe partea de masini, cat si pe partea de misiuni, sau de arme.

GTA 6 va avea tot in versiunea online pus accentul pe jocul in echipa, ceva foarte important in Fortnite, iar Rockstar Games vrea sa fure cat mai mult din succesul celor de Epic Games pentru a-si face jocul cat se poate de folosit in lumea intreaga.