Samsung GALAXY NOTE 20: Noi Informatii despre Specificatii

Samsung GALAXY NOTE 20 are parte de dezvaluirea unor noi noi informatii importante cu privire la specificatii, iata ce urmeaza sa primeasca utilizatorii.

0

Samsung GALAXY NOTE 20 are astazi parte de noi informatii cu privire la specificatiile finale pe care compania coreeana le va implementa pentru noul sau telefon, si vorbm despre cateva detalii interesante. Zilele trecute am aflat despre noul tip de ecran pe care Samsung GALAXY NOTE 20 il va avea integrat de catre coreeni pentru toti clientii, iar acum vorbim despre alte componente interne, la fel de importante pentru utilizarea dispozitivului.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea avea o premiera foarte interesanta cu un cititor de amprente ultrasonic capabil sa citeasca doua amprente simultan, ceva ce pana acum n-am mai vazut la telefoane. Stiti ca modelele anterioare de telefoane de la Samsung au avut probleme cu cititorul de amprente care putea fi pacalit daca o folie era aplicata pe el, ei bine pentru Samsung GALAXY NOTE 20 se pare ca e va face upgrade substantial spre beneficiul utilizatorilor.

Samsung GALAXY NOTE 20: Noi Informatii despre Specificatii

Samsung GALAXY NOTE 20 nu va avea camera frontala plasata intr-o poztie modificata in raport cu seria anterioara, iar ea va ramane intr-o perforatie, deci acest element de design nu va disparea. Exact precum modelele din seria S20, si pentru Samsung GALAXY NOTE 20 este asteptata intgrarea a maxim 16 GB de memorie RAM, deci va exista suficienta memorie pentru a putea folosi orice fel de aplicatii dorim cu telefoanele pe care le cumparam.

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea o baterie de 4000 mAh, in timp ce Samsung GALAXY NOTE 20 Plus va avea una de 5000 mAh, ambele fiind mai mari decat cele ale seriei anterioare, ceea ce era totusi de asteptat de la upgrade. Pentru camera n-ar trebui sa existe schimbari de vreun fel, insa nici aici nu avem vreo surpriza pentru ca stim deja de la seria anterioara la ce sa ne asteptam in ceea ce priveste camera integrata in noul model de telefon.

Samsung GALAXY NOTE 20 va fi prezentat undeva pe la final de luna august, si va fi lansat poate la final de luna, sau la inceput de septembrie, insa deocamdata nimeni nu stie 100% clar cand.