ING Bank: ANUNTUL pentru Clienti, ce Ofera Acum in Romania

ING Bank are astazi pentru clientii din Romania un anunt special de care multi trebuie sa stie, iata ce se intampla, si cat de mult conteaza pentru tine.

ING Bank economisire

ING Bank a facut un anunt pentru toti clientii sai din Romania, marea banca din tara noastra venind cu o surpriza care ar putea fi de foarte mare ajutor pentru foarte multe persoane in aceasta perioada. Vorbim despre o initiativa pe care cei de la ING Bank o numesc Banometru, ea fiind gandita pentru a se desfasura exclusiv pe telefoanele mobile ale oamenilor, acestia putand sa primeasca pe telefoane consultatii de la experti cu privire la banii lor.

ING Bank vine cu o initiativa menita sa le aduca tuturor clientilor sai din Romania sfaturi financiare de la experti financiari, totul pentru a-i ajuta pe oameni sa economiseasca mai usor in aceasta perioada. Aceasta initiativa vine in tandem cu o alta de saptamanile trecute, ING Bank lansand atunci o alta initiativa menita sa ii ajute pe oameni sa economiseasca in mod automat in timp ce fac cumparaturi, o parte dintre banii cheltuiti fiind trimisi intr-un cont de economii in mod automat, fara ca ei sa resimta cheltuiala.

ING Bank: ANUNTUL pentru Clienti, ce Ofera Acum in Romania

ING Bank are fara discutie o ide destul de clara cu privire la dificultatile prin care trec clientii sai cand vine vorba despre economii in aceasta perioada, asa ca incearca sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru a ajuta oamenii. Initiativa de astazi e una dintre cele bune, iar faptul ca totul se poate intampla direct pe telefon este un plus important pentru clientii ING Bank care vor sa aiba parte de o experienta cat mai simpla pentru a face economii rapid.

Imaginează-ți drumul spre siguranța financiară ca pe o competiție în care cine e atent cu banii lui câștigă. Dar…

Publicată de ING Romania pe Duminică, 17 mai 2020

ING Bank a avut foarte multe masuri bune pentru clientii sai din Romania in perioada starii de urgenta, si dupa cum puteti vedea, ele continua sa vina in aceasta perioada in care e nevoie de asa ceva. ING Bank a incercat sa-si convinga clientii sa faca totul online in aceasta perioada, a reusit intr-o anumita masura, insa incearca in continuare sa-i obisnuiasca pe oameni sa se desprind da vechile obiceiuri pentru a avea parte de o experienta cat se poate de buna.

ING Bank va continua sa le ofere clientilor romani cele mai bune servicii pe partea de internet banking, sau sa-i ajute sa-si administreze banii, sau sa economiseasca altii.