Fortnite: Harta cu Locatiile Armei SECRETE din Jocul Epic

Fortnite franceza

Fortnite are o noua arma secreta introdusa pentru jucatorii din intreaga lume, si desigur ca aceasta este plasata in cateva zone selecte de pe harta lumii virtuale, insa mai jos aveti imaginea care va spune exact unde puteti gasi cheia franceza din aur cu care sa va omorati inamicii.

Fortnite are aceasta arma in doar cateva locatii de pe harta in momentul de fata, astfel ca exista putine zone din care sa o puteti lua efectiv, dar ast anu e tocmai ceva neobisnuit pentru ca multe alte obiecte sunt plasate intr-un mod similar de catre cei de la Epic Games.

Fortnite are un numar limitat de chei franceze pe care le putem ridica de pe harta in momentul de fata, iar din ceea ce vedem pe harta, ar trebui sa ne garbim de fiecare data, pentru ca ele ar putea disparea destul de rapid de fiecare data.

Fortnite are foart emulte arme disponibile pentru jucatori, iar multe dintre ele sunt oferite pentru perioade limitate de timp, astfel ca daca sunteti interesat de oricare intre ele, e bine sa o luati foarte rapid inainte sa dispara cu totul din cadrul jocului.

Fortnite franceza cheie locatii

Fortnite va mai avea fara discutie si alte arme implementate de catre cei de la Epic Games in viitorul nu foarte indepartat, insa ramane de vazut cate vor mai ajunge, cat de puternice vor fi, si cat de usor vor putea fi descoperite de catre jucatorii din toata lumea.