Telefoanele Huawei: Ultima Speranta DISTRUSA de catre Trump

Telefoanele Huawei au ultima speranta complet distrusa de catre Donald Trump, iata ce se intapla cu acestea acum, si ce se va intapla in viitor.

Telefoanele Huawei dustruse

Telefoanele Huawei sunt de foarte multa vreme la “mila” lui Donald Trump, binecunoscutul presedinte american reusind in doar un an de zile sa afecteze intr-o foarte mare masura afacerile chinezilor. Totul a inceput in mai 2019, atunci cand a fost impusa o interdictie pentru companiile americane de a colabora cu Huawei, iar cu ea a venit si interdictia de a fi implemetate serviciile si aplicatiile Google in telefoanele Huawei noi, interdictie activa si azi.

Telefoanele Huawei au ramas fara vreo speranta ca aceste interdictii sa fie eliminate dupa ce guvernul SUA a decis sa impune o alta sanctiune si mai dura, care blocheaza posibilitatea celor de la Huawei de a le mai face. Separat de asta, a fost extinsa si interdictia initiala pana in 2021, deci SUA nu doar ca nu da vreun semn ca ar fi dispusa sa faca vreo concesie serioasa in favoarea Huawei, ci arata ca scopul sau este de a bloca in totalitate productia de telefoanele Huawei.

Telefoanele Huawei: Ultima Speranta DISTRUSA de catre Trump

Telefoanele Huawei au in momentul de fata zero sanse de a reveni la ceea ce stiam noi despre ele, iar asta pentru ca Donald Trump nu mai vrea sa le ofere chinezilor posibilitatea de a isi produce telefoanele cu functiile dorite de oameni. Asta inseamna ca telefoanele Huawei din viitor vor fi lansate fara aplicatii si servicii de la compania Google, fara aplicatiile dorite de majoritatea oamenilor, si asta vine ca o veste foarte proasta pentru toata lumea, din pacate.

Telefoanele Huawei nu vor mai avea prea curand capacitatea de a ne surprinde nu dpar cu functii grozave, ci si cu aplicatiile pe care le doream de foarte multa vreme de la ele, iar asta in ciuda sperantelor tuturor oamenilor. SUA are planuri complet diferite pentru cei care vor intr-adevar sa cumpere telefoanele de la Huawei, iar asta ne va lasa fara foarte multe dintre inovatiile pe care le lanseaza chinezii pentru clientii din intreaga lume in mod regulat.

Telefoanele Huawei vor si lansate in continuare cu tot ceea ce stiam pana acum, adica multe noutati foarte bune, dar nu chiar tot ceea ce speram de la noile dispozitive.