DACIA Duster 2021: Vestea foarte PROASTA pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 este urmatorul model facelift al seriei de masini pe care DACIA le produce, iar astazi vine si o veste foarte proasta pentru ea.

DACIA Duster 2021 hibrid

DACIA Duster 2021 este urmatorul upgrade pe care producatorul roman vrea sa-l faca pentru seria sa de automobile, iar asta in conditiile in care este asteptata o versiune complet noua peste vreo 5 ani. Totusi, DACIA Duster 2021 va veni anul viitor, si va fi una facelift care va avea parte de o serie de imbunatatiri interesante, dar din pacate nu si una pe care o asteapta un numar mare dintre clientii care nu vor cumpar anul acesta o masina noua.

DACIA Duster 2021 nu va fi lansata intr-o versiune hibrid anul viitor, iar asta conform presei internationale care da de inteles ca aceasta versiune va veni mult mai tarziu decat ne asteptam. Conform celor mai recente informatii din presa internationala, DACIA Logan 2021 va fi lansata intr-o versiune hibrid abia undeva prin 2023, deci e improbabil ca DACIA Duster 2021 sa fie pusa in vanzare intr-o asemenea versiune mai devreme decat modelul Logan.

DACIA Duster 2021: Vestea foarte PROASTA pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 va avea totusi multe alte noutati, vasta majoritate dintre ele foarte mici, insa chiar si asa, vor exista destule schimbari de care foarte multi clienti se vor putea bucura. De la interior si pana la caroserie, vor exista multe schimbari mici pentru DACIA Duster 2021, inclusiv pentru unele dintre piesele care tin masina in miscare, destule dintre problemele modelelor actuale trebuind deasemenea sa fie rezolvate de catre producator pre lansare.

DACIA Duster 2021 fara o versiune hibrid pana in 2023 va lansa brand-ul romanesc fara o solutie pentru o piata care cauta tot mai mult sa scape de motoarele pe combustibil. Desigur ca asta e putin probabil sa afecteze prea mult vanzarile, mai ales ca o versiune hibrid a DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie deasemenea mult mai scumpa decat modelul standard, iar asta din cauza schimbarilor necesare de care e nevoie pentru a integra aceasta tehnologie.

DACIA Duster 2021 ar putea avea parte de o prezentare in momentul in care va fi lansata de catre DACIA, iar asta pentru ca e totusl un model important pentru compania romaneasca.