iOS 14 a fost FURAT de la Apple si Publicat deja pe Internet

iOS 14 furat

iOS 14 este viitoare aversiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, iPod Touch la care lucreaza compania Apple, iar o versiune alpha a sa a fost publicata pe internet de catre o persoana, aparent, din China, care a cumparat un iPhone 11 dedicat exclusiv procesului de dezvoltare.

iOS 14 era instalat pe acest telefon care a fost vandut cu cateva mii de dolari, iar persoana care a intrat in posesia sa a inceput sa distribuie acea versiune a sistemului de operare catre diversi hackeri inca de prin februarie, desi versiunea sistemului de operare e veche din decembrie 2019.

iOS 14 este, in mod obisnuit, instalat in telefoanele de dezvoltare fara protectiile pe care le vedem in versiunile publice, iar asta ar putea dezvalui si unele dintre secretele Apple privind securizarea sistemului de operare, sau lansarea de alte produse noi.

iOS 14 va veni cu destule surprize interesante la care compania Apple lucreaza de ceva vreme, dar tot ceea ce dezvaluie acest build alpha s-ar putea schimba in totalitate pana cand versiunea finala a sistemului de operare va fi lansata in mod oficial de catre americani.