Telefoanele Huawei: ATENTIE dupa Decizia Importanta Anuntata

Telefoanele Huawei au avut anuntata o decizie extrem de importanta de catre compania chinezeasca, iata ce se intampla cu toti clientii care le folosesc.

Telefoanele Huawei ATENTIE

Telefoanele Huawei au avut parte de o decizie foarte importanta anuntata de catre compania chinezeasca cu doar cateva zile in urma, si vorbim despre o masura menita sa ajute foarte multa lume, in final. Mai exact, pentru telefoanele Huawei a fost lansata o aplicatie noua numita Petal Search, ea permitandu-le utilizatorilor telefoanelor fara Google Play Store sa instaleze aplicatiile dorite din surse terte, chiar si daca e vorba despre cele americane.

Telefoanele Huawei au, multumita acestei aplicatii noi, posibilitatea de a rula aplicatiile pe care foart emulti clienti le folosesc in viata de zi cu zi in dispozitivele lor, dar cu o foarte, foarte, mare atentionare. Mai exact, vorbim despre o aplicatie care cauta pe internet aplicatiile care sunt distribuite prin Google Play Store, si nu prin AppGallery, si le permite utilizatorilor care folosesc telefoanele Huawei sa le instaleze din website-urile dezvoltatorilor, sau magazine terte de aplicatii.

Telefoanele Huawei: ATENTIE dupa Decizia Importanta Anuntata

Telefoanele Huawei pot fi puse extrem de serios in pericol din cauza acestui proces nou de instalare al aplicatiilor, in special cand vine vorba despre magazinele terte de aplicatii. Daca in cazul instalarii WhatsApp pe telefoanele Huawei direct din website-ul companiei nu exista vreo problema in ceea ce priveste securitatea, in cazul instalarii din magazinele terte, sau website-urile terte, atunci vorbim despre un risc foarte mare pe care si-l asuma clientii.

Telefoanele Huawei au prezentata aceasta aplicatie ca solutia ultima pentru problemele pe care le-a generat Donald Trump, iar asta pentru ca nu va exista vreo situatie in care sanctiunile din SUA sa fie ridicate. Alta solutie in afara unei asemenea aplicatii pentru telefoanele Huawei nu exista oricum in momentul de fata, astfel ca daca aceasta aplicatie nu va fi suficient de buna pentru oameni, altceva nu prea va mai ramane pentru cei care isi doreau sa cumpere produsele chinezilor.

Telefoanele Huawei au deja noua aplicatie disponibila in AppGallery pentru instalare, astfel ca oricare dintre utilizatorii acestor dispozitive o poate incarca drept alternativa pentru Google Play Store.