Raiffeisen Bank: Foarte IMPORTANT Anunt catre TOTI Clientii

Raiffeisen Bank a facut un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

Raiffeisen Bank smart

Raiffeisen Bank a facut un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din Romania, si toti trebuie sa stie ce se intampla deoarece va exista un impact asupra foarte multora dintre ei. Incepand cu data de 15 iunie, cei de la Raiffeisen Bank vor inchide aplicatiile vechi de mobile banking si internet banking, cerandu-le clientilor sa faca trecerea la Smart Mobile cat se poate de repede, altfel vor ramane fara posibilitatea de a mai folosi acele servicii de pe propriile dispozitive mobile.

Raiffeisen Bank spune ca noul Smart Mobile va putea fi activat de catre oricare dintre clientii sai fara a merge la vreo banca pentru a cere activarea, totul fiind facut in mod automat doar online. Procesul de activare al Smart Mobile a fost gandit in mod intentionat pentru a fi cat mai simplu, iar asta pentru ca in aceasta perioada nu toata lumea vrea sa mearga intr-o agentie a Raiffeisen Bank, ci prefera sa rezolve lucrurile la distanta, fara multe batai de cap.

Raiffeisen Bank: Foarte IMPORTANT Anunt catre TOTI Clientii

Raiffeisen Bank are aplicatia Smart Mobile disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone, cat si cu sistem de operare Android, astfel ca oricine o poate instala din magazinele de aplicatii. Asta inseamna ca oricine o poate instala deja in propriul telefon si poate activa Smart Mobile de la Raiffeisen Bank inainte de data de 15 iunie pentru a se putea bucura de serviciile care sunt disponibile prin ea, s care vor disparea din vechile aplicatii.

Raiffeisen Bank are in website-ul sau si cateva explicatii cu privire la modul in care poate fi activata aplicatia in situatia in care persoana care vrea sa faca activarea nu mai stie codul de utilizator pentru ea. Acestea pot fi recuperate rapid pentru a putea beneficia de serviciile pe care Raiffeisen Bank le ofera pentru clientii din Romania, si ar fi bine sa profitati de tot ceea ce are banca pregatit pentru toata lumea, pentru ca veti ramane fara vechile aplicatii.

Raiffeisen Bank a inceput de ceva vreme sa-si avertizeze clientii in legatura cu aceasta schimbare majora, astfel ca daca n-ati facut inca modificarile, ar trebui sa le faceti chiar acum.