GTA 6 este MULT mai COMPLEX decat Ne-am Asteptat Pana Acum

GTA 6 complexitate

GTA 6 urmeaza sa fie mult mai complex decat ne-am fi asteptat pana in momentul de fata, iar asta a fost anuntat in cursul zilei de ieri de catre cineva care lucreaza cu Rockstar Games pentru noul model de joc, ceea ce a surprins foarte multi fani din intreaga lume.

GTA 6 urmeaza sa aiba cel putin cateva misiuni care se vor desfasura in Toronto, unul dintre actorii care a lucat pentru noul joc confirmand acest lucru in mod oficial pentru fanii din intreaga lume, insa acesta ar putea fi doar inceputul unei dezvaluiri mult mai mari.

GTA 6 in Toronto nu e tocmai ceva ce ne-am fi asteptat sa vedem de la Rockstar Games pentru ca orasul nu e tocmai unul foarte important, asa ca este mai mult decat posibil ca in realitate misiunile sa se desfasoare in mai multe orase importante decat credeam.

GTA 6 avea pana acum zvonite locatii similare cu Miami si orase, sau locatii, similare cu cele din America de Sud, insa daca Toronto intra in joc, atunci e posibil sa vedem si alte capitale incluse, poate inclusiv Londra, sau chiar unele de prin Asia, pentru a atrage si fani de acolo.

GTA 6 va fi un joc mult mai complex decat am crezut noi pana in momentul de fata, si asta pana la urma este o veste foarte buna deoarece ne arata cat de mult se lucreaza la el, si cat de important pentru Rockstar este sa prezinte cat mai multe locatii mari.