DACIA Logan 3: Decizia Neasteptata ce va DEZAMAGI Clientii

DACIA Logan 3 are parte de o neasteptata decizie anuntata astazi pentru clientii interesati de model, insa din pacate ea vine ca o mare dezamagire.

DACIA Logan 3 mcv

DACIA Logan 3 este asteptata in urmatoarele luni de catre foarte multi oameni care sunt in cautarea unui model nou de masina de la DACIA, si asteapta aparitia noii serii. V-am vorbit zilele trecute despre noutatile importante pe care DACIA Logan 3 urmeaza sa ni le aduca, iar acum vorbim despre altceva, care nu vine ca o veste buna, ci din contra, vine ca una care ar putea dezamagi destul de multe persoane care asteapta lansarea acum.

DACIA Logan 3 urmeaza sa fie lansata doar intr-o versiune sedan, adica modelele MCV si Lodgy ar urma sa dispara din oferta producatorului roman, ceva ce vine ca o surpriza foarte mare. Informatia vine de la o publicatie franceza care afirma ca DACIA Logan 3 nu va mai fi oferita si in aceaste modele, ci in schimb DACIA a pregatit un model diferit care le va inlocui, si aici ramane un foarte mare mister in jurul noii masini de la producatorul roman.

DACIA Logan 3: Decizia Neasteptata ce va DEZAMAGI Clientii

DACIA Logan 3 fara versiune MCV va fi cu siguranta o dezamagire pentru foarte multi clienti, iar asta pentru ca modelele acestea sunt destul de cautate in randul celor care cumpara masini noi. Spatiul suplimentar pentru stocarea de orice fel de obiecte este marele punct de atractie pentru modelele MCV si Lodgy, iar DACIA Logan 3 ar trebui sa aiba ceva destul de interesant care sa le suplineasca, altfel s-ar putea sa vedem ca multa lume nu va mai fi interesata de aceasta serie.

DACIA Logan 3 ar putea veni intr-o versiune pickup, care a disparut din oferta producatorului de ceva vreme, sau poate ca Dokker va ramane sa inlocuiasca modelele MCV si Lodgy. Deocamdata nu e clar de ce ar lua DACIA o deczie de acest gen pentru DACIA Logan 3, dar intentiile sale trebuie avute in vedere, pentru ca e posibil ca in toamna, cand noua serie va fi dezvaluita, sa existe multi oameni care sa ramana surprinsi de ceea ce va fi anuntat oficial atunci.

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din octombrie, iar in magazine ar putea ajunge undeva prin cursul lunii noiembrie, cel mai devreme.