Huawei: Masura de APARARE Luata Impotriva Sanctiunilor SUA

Huawei a luat o foarte importanta masura de aparare impotriva sanctiunilor din SUA, iata ce decizie importanta o poate ajuta sa il irite mai mult pe Trump.

Huawei apararea

Huawei a luat o foarte importanta masura de protectie pentru a se proteja cat poate de bine impotriva sanctiunilor care sunt impuse de catre SUA impotriva sa, si e ceva ce a fost realizat cu mari eforturi. Mai exact, cei de la Huawei au reusit sa faca un stoc de componente care ar trebui sa ii ajunga pentru doi ani de zile de fabricat telefoane, iar aici vorbim despre acelea care nu pot fi cumparate de la partenerii traditionali dupa ce noile sanctiuni intra in vigoare.

Huawei are pana in septembrie timp sa mai adune componente pentru telefoane, calculatoare, si nu numai, din acea luna urmand a intra in vigoare sanctiuni care vor face imposibila colaborarea cu unii parteneri. Printre aceste componenta importante se numara cu siguranta procesoarele, modulele de memorie RAM, mediile de stocare, poate ecranele, dar cel mai probabil inclusiv alte componente importante, care in doi ani vor fi deja invechite.

Huawei: Masura de APARARE Luata Impotriva Sanctiunilor SUA

Huawei are timp pana in toamna inclusiv sa produca si noul procesor care va fi folosit in Huawei Mate 40 Pro, iar asta e o veste foarte buna pentru ca existau multe semne intrebare vis-a-vis de el. Desigur ca dupa aceea va fi obligata sa se foloseasca de parteneri precum SMIC, sau MediaTek, pentru a-si produce aceste procesoare, iar asta pentru ca alte alternative nu prea exista pentru compania chinezeasca in momentul de fata in China.

Huawei lupta din rasputeri pentru a trece peste sanctiunile pe care SUA se chinuie sa le impuna impotriva sa, iar din cate am vazut pana acum, a avut succes destul de mare in a gasi solutii. Ce se va intampla pe viitor e greu de spus, insa Huawei incearca fara discutie sa le arate americanilor ca indiferent ce fel de sanctiuni sunt ei dispusi sa impuna, exista optiuni pentru a le depasi, asa cum au facut si in ultimul an de zile, spre nemultumirea lui Donald Trump.

Huawei ramane unul dintre cei mai mari vanzatori de telefoane, in ciuda tuturor acestor sanctiuni impuse de catre americani, insa asta si pentru ca e sustinuta foarte mult de catre guvernul Chinez.