Playstation 5: Ce LANSARE este Asteptata Saptamana Viitoare

Playstation 5 iunie

Playstation 5 a avut foarte multe noutati prezentate pana in momentul de fata, insa nu chiar toate, iar asta pentru ca Sony inca tine unele lucruri secrete, spre nemultumirea multor fani, iar printre ele se numara inclusiv aspectul noii console.

Playstation 5 nu a avut pana acum dezvaluit noul design pe care Sony l-a creat pentru consola, ceea ce desigur ca nemultumeste foarte multi fani, insa compania Sony a gandit totul in stil propriu, asa ca face lansarea oricand crede ca trebuie facuta cu cap.

Playstation 5 ar putea avea noul design prezentat in data de 3 iunie de catre cei de la Sony, adica undeva pe saptamana viitoare, un eveniment fiind zvonit pentru a avea loc atunci, desigur ca doar online, iar anuntul privind organizarea sa ar trebui sa vina in curand.

Playstation 5 are in mod ciudat tinut ascuns noul design pe care compania Sony l-a creat, iar asta in ciuda faptului ca noul produs va fi lansat in toamna acestui an, deci foarte multa lume vrea sa stie din timp pe ce va cheltui sute de dolari in perioada sarbatorilor de iarna.

Playstation 5 ar putea costa undeva pe la 500 de dolari, sau euro, in momentul in care va fi lansata in mod oficial, dar nici acest pret nu este oficial inca pentru ca Sony nu a dorit sa dezvaluie aceste detalii pentru clientii din toata lumea.