Playstation 5: OFICIAL, Anuntul IMPORTANT Facut Azi de Sony

Playstation 5 demonstratii

Playstation 5 are astazi facut un anunt oficial pe care foarte multa lume il astepta de foarte multa vreme, mai exact data la care vor fi prezentate noile jocuri pentru consola, cei de la Sony dezvaluind totul printr-un comunicat de presa pe care l-au publicat cu doar cateva ore in urma.

Playstation 5 va avea noile jocuri prezentate in cadrul unei conferinte online care va avea loc in ziua de 4 iunie, la ora 11:00, ora Romaniei, si vom afla intr-un final cum vor arata jocurile pe care foarte multi dintre clienti le vor putea juca dupa lansare.

Playstation 5 nu are din pacate vreo veste anuntata cu privire al noul design pe care cei de la Sony inca il tin secret, in mod complet surprinzator, dar n-ar fi exclus ca in evenimentul de o ora sa vedem, chiar si pentru putin timp, cum va arata noua consola.

Playstation 5 va avea totusi demonstrate jocurile care sunt facute cu noul motor grafic Unreal Engine, acestea urmand a aduce o experienta cu mult superioara in comparatie cu cea oferita de catre jocurile actuale, iar aceasta este una dintre cele mai bune vesti.

“Acesta este motivul pentru care sunt încântat să vă împărtășesc că în curând vă vom arunca o primă privire asupra jocurilor pe care le veți juca după ce PlayStation 5 va lansa această sărbătoare. Jocurile care vin la PS5 reprezintă cele mai bune din industrie din studiouri inovatoare care se întind pe glob. Studiourile, atât mai mari, cât și mai mici, cele mai noi și cele mai înființate, toate au lucrat din greu la dezvoltarea jocurilor care vor arăta potențialul hardware-ului.”

Playstation 5 va fi lansata in noiembrie de catre cei de la Sony, astfel ca pana atunci va exista suficient timp pentru ca intregul design al noii console sa fie prezentat in mod oficial, dar intre timp e posibil ca acum sa vedem doar jocurile, si nimic mai mult.