DACIA Logan 3: Decizia RADICALA si Impactul Asupra Lansarii

DACIA Logan 3 este unul dintre cele mai asteptate noi modele de masini de la Dacia, insa o decizie radicala a Renault a ingrijorat foarte multa lume.

DACIA Logan 3 pregatita

DACIA Logan 3 este unul dintre cele doua noi si foarte importante modele de masini pe care DACIA le pregateste pentru lansare in cursul urmatorului an, foarte multi oameni fiind interesati de noutatile sale. Lansarea DACIA Logan 3 este asteptata in toamna acestui an la salonul auto de la Paris, insa un anunt facut de catre Renault saptamana aceasta, care afecteaza si Romania, a pus destul de multe persoane pe ganduri, insa din fericire fara vreun rost real.

DACIA Logan 3 va fi lansata de catre producatorul roman in 2021, si nu va fi amanata, chiar daca Renault a decis sa opreasca proiectele de dezvoltare din Romania, si sa mute totul la centreul sau din Franta. Totul face parte dintr-o decizie a grupului care are menirea de a reduce substantial costurile de functionare din Romania, si alte tari europene, insa DACIA Logan 3 nu va fi afectata in vreun fel, iar asta pentru ca procesul de dezvoltare pentru ea e terminat.

DACIA Logan 3: Decizia RADICALA si Impactul Asupra Lansarii

DACIA Logan 3 ar trebui sa intre in productie in lunile urmatoare, deci nu prea mai exista prea multe de dezvoltat la ea, masina fiind testata pe drumurile publice deja, poate chiar si in Romania. Versiunea noua a Sandero a fost vazuta pe drumurile din Romania, insa DACIA Logan 3 deocamdata nu, dar n-ar fi exclus ca pe masura ce restrictiile de deplasare sa fie ridicate, masina aflata acum in teste sa fie observata de catre mai multi soferi pe drumurile din tara.

DACIA Logan 3 va fi lansata fara discutie in 2021 pentru ca DACIA are nevoie de un imbold pentru vanzarile, care au inceput sa scada chiar inainte de pandemia de Coronavirus, si in unele tari pierderile sunt mari. Actualele modele nu sunt la fel de tractive, mai ales dupa ce presa din Franta a anuntat ca lansarea DACIA Logan 3 este iminenta pentru anul 2020, interesul oamenilor fiind indreptat spre acest nou model, cele actuale fiind date uitarii.

DACIA Logan 3 ar putea ajunge in reprezentante in prima parte a anului 2021, doar ca nu se stie daca din ianuarie, sau mai tarziu, totul depinzand si de un posibil al doilea val de pandemie de Coronavirus.