Netflix: Poveste UIMITOARE, cum s-a Folosit ILEGAL un Cont

Netflix a fost uimita de modul in care o persoana a folosit in mod ilegal un cont din platforma de streaming, iata metoda ingenioasa utilizata de ea.

netflix ilegal

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere de pe planeta, cu peste 160 de milioane de abonati in intreaga lume, o cifra uriasa care ne arata cat de multi oameni vor sa vada continutul. Unii sunt atat de disperati sa vada filmele si serialele de acolo incat sunt dispusi sa faca orice, mai putin sa plateasca pentru un abonament Netflix, iar povestea unei femei pare sa-i fi surprins inclusiv pe cei din cadrul companiei americane.

Netflix a reactionat cu “respect” la povestea unui barbat din SUA care a detaliat cum o fosta iubita a fratelui sau a folosit gratuit contul lor din platforma, fara ca ei sa stie. Mai jos puteti vedea ceea ce a facut femeia, ea creandu-si un profil in contul lor, si folosind denumirea “Settings” pentru el, plus o poza sugestiva pentru aplicatiile din telefoane, si nu numai, care permit configurarea diverselor setari pe care le au dispozitivele respective.

Netflix: Poveste UIMITOARE, cum s-a Folosit ILEGAL un Cont

Netflix nu are asemenea butoane pentru a accesa sectiunea de setari, care oricum e saraca in optiuni, insa cei care foloseau acel abonament s-au lasat pacaliti timp de 2 luni de ceea ce a facut femeia. Daca e sa fim sinceri, e o metoda ingenioasa de a continua sa folosesti fara bani abonamentul unei alte persoane, iar asta pentru ca foarte multa lume nu stie ca Netflix nu are in website-ul sau vreun profil special care sa ofere acces la meniul de setari.

Netflix se uita cu mare atentie la ceea ce se discuta pe retelele de socializare din intreaga lume, si asa a ajuns sa vada ceea ce a fost prezentat de catre barbatul din SUA, iar povestea e una interesanta. Desigur ca de aici foarte multi vor avea ideea de a folosi fara drept in mod similar abonamentele altor persoane de pe Netflix pentru a urmari filmele si serialele din platforma, dar din nou, vorbim despre o metoda ingenioasa de a face asta.

Netflix permite un folosirea conturilor sale de catre un numar limitat de persoane, deci orice fel de profil in plus, fata de cele pe care le aveti standard, ar trebui privit circumspect.