Orange Romania: SCHIMBARE cu Marea GRATUITATE pentru Clienti

Orange Romania a facut o noua schimbare importanta care aduce o mare gratuitate pentru clientii din toata tara, iata ce ofera grupul pentru noi toti.

Orange Romania prieteni

Orange Romania a facut o noua schimbare foarte benefica pentru toti clientii sai din Romania, una despre care foarte multi dintre ei ar trebui sa stie deoarece vine si cu o surpriza foarte buna, in final. Cei de la Orange Romania au luat decizia de a extinde o campanie promotionala prin care le ofera internet gratuit clientilor din toata tara, iar in aceasta pagina gasiti toate detaliile cu privire la ceea ce este disponibil, dar si cum puteti profita de ocazie.

Orange Romania a lansat cu mai bine de o luna de zile in urma o promotie prin care le permite clientilor din toata tara sa-si trimita “imbratisari” care vin la pachet cu pana 50 GB de internet cadou. Vorbim despre o promotie prin care clientii din Romania care au cartele prepay isi pot trimite unii altora cate 50 GB de internet gratuit in reteaua Orange Romania, totul fara a plati ceva, dar totul in limita a doar 5 trimiteri care oricare dintre prietenii pe care ii avem.

Orange Romania: SCHIMBARE cu Marea GRATUITATE pentru Clienti

Orange Romania programase initial aceasta campanie promotionala cu final in mai, a extins-o o data, iar acum a decis sa o extinda din nou pana in data de 9 iunie, asa ca mai veti o saptamana in care sa profitati de ea. Cei de la Orange Romania limiteaza cantitatea de trafic de internet pe care o puteti primi la doar 50 GB, si cu maxim 5 trimiteri la care se aloca traficul de internet, e clar ca pentru fiecare dintre ele se aloca 10 GB de trafic pentru clienti.

Orange Romania obliga clientii sa aiba activa si o optiune de internet de 5 euro pentru cartela lor pentru a putea profita de aceasta promotie foarte buna, astfel ca e necesar ca ea sa fie activa. Daca nu aveti vreo optiune activa pe cartela voastra prepay, nu va conta cate imbratisari primiti, deoarece Orange Romania nu va aloca vreun MB de trafic de internet in baza acestei promotii, asa ca e bine sa stiti de la bun inceput ce este necesar.

Orange Romania ar putea prelungi din nou aceasta promotie foarte interesanta, si ramane doar sa vedem daca va decide sa-si bucure in continuare clientii din Romania, sau nu.