AMD: Primele Informatii OFICIALE pentru Placa Video Big Navi

AMD big navi

AMD a susprins astazi pe toata lumea cu o dezvaluire pe care putine persoane se asteptau sa o vada in acest punct, iar asta pentru ca primele detalii despre placa video Big Navi, acum cu numele de cod Sienna Cichlid, au fost dezvaluite.

AMD a lansat peste 200 de patch-uri pentru Linux, iar informatii despre aceasta placa video nelansata, care ar urma sa fie Big Navi, se numara printre detaliile care au fost dezvaluite de catre compania americana, si ascunderea denumirii reale nu e tocmai ceva neobisnuit.

AMD are un patch special care este semnat de catre Alex Deucher, unul dingre inginerii sai, iar acolo este mentionat clar faptul ca Sienna Cichlid este o noua placa video pregatita pentru lansare de catre companie, si asa s-a facut legatura cu Big Navi de catre foarte multa lume.

AMD nu a mai folosit pana acum aceasta denumire pentru vreun produs, astfel ca vorbim despre o surpriza foarte interesanta care vine de la compania americana, iar placa video in sine ar trebui sa fie una performanta, aducand si suport pentru Video Core Next 3.0, si Display Core Next 3.0.

AMD ar putea lansa aceasta noua placa video undeva prin octombrie, dupa ce versiunea 5.9 a Linux va fi lansata in versiunea finala, patch-urile care anunta aparitia acestui nou produs fiind si pentru acea versiune, deci e necesar ca ea sa apara inaintea a ceea ce ofera compania.