GTA 5: Vestea GROZAVA la care NU se Asteptau Jucatorii Acum

0

GTA 5 continuare

GTA 5 a avut zilele trecute parte de o veste grozava la care nu se asteptau jucatorii din lumea intreaga, iar asta pentru ca lucrurile stau complet diferit fata de asteptarile pe care le aveau oamenii vis-a-vis de acest joc extrem de important in momentul de fata.

GTA 5 urmeaza sa fie in continuare disponibil pentru achizitie, dar si cu o platforma online dedicata pentru jocurile multiplayer, CEO-ul companiei Take Two, care detine Rockstar Games, dand de inteles ca acest titlu nu va disparea dupa ce va fi lansat GTA 6.

GTA 5 are milioane peste milioane de jucatori in intreaga lume in momentul de fata, iar lansarea GTA 6 nu va duce la disparitia actualului joc, nici a tuturor realizarilor pe care jucatorii le-au obtinut in platforma online, ceea ce pana la urma este perfect normal.

GTA 5 va fi oferit in paralel cu GTA 6 de catre cei de la Take Two, iar oamenii care se joaca acum isi vor putea continua experienta inclusiv dupa ce noul titlu va fi disponibil, astfel ca nu vor pierde tot ceea ce au creat pana in momentul de fata in lumea virtuala din el.

GTA 5 mai are inca cel putin un an de zile in care va f principalul titlu pe care cei de la Take Two si Rockstar Games il vor avea in distributie, iar dupa ce asta se va termina, veti avea ocazia de a o lua de la zero in GTA 5, sau de a va bucura in continuare de tot ceea ce ofera acest titlu.