DACIA Logan: FOTO cu Noile Autospeciale ale Politiei Romane

DACIA Logan ramane in dotarea Politiei Romane, iar MAI a publicat primele fotografii cu noile autospeciale, inclusiv Duster, cumparate pentru politisti.

DACIA Logan politia
Noile autospeciale DACIA Logan ale Politiei Romane, foto MAI.

DACIA Logan ramane o masina de baza pentru Politia Romana, iar Ministerul Afacerilor Interne a prezentat ieri noile modele de autospeciale care urmeaza sa intre in dotarea sectiilor de politie din multe zone din tara. Dupa cum puteti vedea, colantarea pentru unele modele ale DACIA Logan este usor modificata, in cazul DACIA Duster existand o schimbare totala, care face masinile sa semene mai mult cu cele pe care le vedem pe strazile din Germania, de exemplu.

DACIA Logan vine totusi in aceasta noua versiune si cu modificari pentru spatiul dedicat persoanelor retinute, acolo existand acum si un grilaj, asa cum am vazut si la unele masini de politie din alte tari. La unele modele de DACIA Duster exista zona delimitata complet de cea a soferului, persoanele retinute fiind inchise intr-un fel de habitaclu, insa la aceste noi modele ale DACIA Logan nu se pune problema unei asemenea situatii, probabil si din cauza spatiului mai mic din interior.

DACIA Logan: FOTO cu Noile Autospeciale ale Politiei Romane

DACIA Logan politia romana
Foto MAI.

DACIA Logan a intrat in dotarea Politiei Romane cu foarte multi ani in urma, si ramane o masina de baza, chiar daca foarte multe dintre autospeciale sunt depasite din toate punctele de vedere. Autospecialele DACIA Logan pe care le vedem in aceste imagini sunt bazate pe modelul vandut acum de catre producatorul roman, iar MAI a initiat o procedura pentru a cumpara un numar consistent de masini pentru diversele sectii din tara care au nevoie de ele.

DACIA Logan politia masini
Foto MAI.

DACIA Logan e oarecum suficienta pentru orase, unde are economie buna, chiar daca nu le permite politistilor sa se deplaseze cu rapiditate catre solicitarile ce sunt facute pentru ei. Pe de alta parte, in afara oraselor DACIA Logan nu este o masina tocmai potrivita pentru politie, dar avand in vedere ca banii sunt limitati, cei de la MAI cumpara ce pot, chiar daca si aceste modele nu sunt chiar atat de ieftine precum ar crede foarte multa lume.

DACIA Logan va avea in 2021 lansat un model complet nou de catre cei de la Mioveni, insa e improbabil ca acelea sa fie livrate catre Politia Romana, avand in vedere ca dezvoltarea inca nu a fost definitivata.