Raiffeisen Romania: ATENTIONAREA Importanta pentru Clienti

Raiffeisen Romania are o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata tara, iata ce vrea banca sa stim cu totii in acest moment.

Raiffeisen Romania smart

Raiffeisen Romania a publicat o atentionare importanta pentru clientii sai din toata tara, una de care foarte multa lume trebuie sa stie doarece poate fi substantial afectata in folosirea serviciilor bancare. Cei de la Raiffeisen Romania au anuntat ca incepand cu data de 15 iunie vechile aplicatii de internet banking urmeaza sa die dezactivate, astfel ca toti clientii care vor sa profite in continuare de serviciile sale trebuie sa treaca la Smart Mobile.

Raiffeisen Romania a lansat Smart Mobile cu ceva timp in urma pentru clientii sai din Romania, totul in ideea de a le oferi acestora o experienta cu mult imbunatatita pentru folosirea serviciilor sale. Asta inseamna ca vechile aplicatii pentru internet banking mobil trebuiau sa fie dezactivate, iar Raiffeisen Romania a inceput sa-si notifice din timp clientii in legatura cu aceasta foarte mare schimbare pe care a pregaatit-o deja de ceva vreme pentru oameni.

Raiffeisen Romania: ATENTIONAREA Importanta pentru Clienti

Raiffeisen Romania a implementat pentru noua aplicatie Smart Mobile si o serie de functii noi speciale de care clientii se pot bucura, deci trecerea fortata vine si cu unele beneficii pentru cei care vor sa o foloseasca. Raiffeisen Romania le permite tuturor clientilor sa-si activeze acest serviciu singuri, fara a mei merge la banca pentru a cere acest lucru, desi pot suna pentru a cere informatii vis-a-vis de modul in care pot face procedura, asa ca aveti aceasta optiune.

Raiffeisen Romania a publicat in website-ul sau inclusiv o serie de tutoriale video prin care le arata clientilor cum anume pot folosi noua aplicatie pentru internet banking mai simplu decat pana acum. Tot pe website-ul celor de la Raiffeisen Romania gasiti si informatii cu privire la Smart Mobile, toate modificarile care au fost facute, tot ceea ce puteti face in aplicatie, si ce alte beneficii mai aveti disponibile daca alegeti sa o folositi in fiecare zi de acum.

Raiffeisen Romania va dezactiva vechile aplicatii de internet banking din 15 iunie, deci grabiti-va sa faceti trecerea la noul Smart Mobile pentru ca exista posibilitatea sa ramaneti fara acces mobil la servicii de atunci.