Samsung: NOTE 20, Z Flip 5G sunt Confirmate in mod OFICIAL

Samsung a certificat in mod oficial Galaxy Note 20 si Galaxy Z Flip 5G pentru lansare, iata ce a fost dezvaluit despre telefoane in acest proces.

Samsung NOTE 20 Z Flip 5G OFICIAL 3c

Samsung pregateste lansarea Galaxy Note 20 si a Galaxy Z Flip 5G, ambele modele de telefoane fiind certificate deja inainte de a fi lansate, si e ceva ce asteptam de ceva vreme de la compania coreeana. Autoritatile chinezesti de la 3C sunt cele care au certificat Galaxy Note 20 si Galaxy Z Flip 5G inainte ca ambele modele de telefoane ale Samsung sa fie efectiv lansate, si vestea este una foarte buna, pentru ca ea confirma ceea ce asteapta toata lumea pe piata.

Samsung ar urma sa prezinte ambele modele de telefoane undeva pe 5 august, conform celor mai recente informatii venite de la presa asiatica, dar aici vorbim doar despre o conferinta online. Galaxy Note 20 urmeaza sa aiba incarcare rapida la 25W, conform certificarii facute pentru telefonul Samsung, adica la fel precum in cazul modelelor anterioare pe care compania le-a lansat, astfel ca nu vorbim despre vreo surpriza din acest punct de vedere aici.

Samsung: NOTE 20, Z Flip 5G sunt Confirmate in mod OFICIAL

Samsung NOTE 20 Z Flip 5G OFICIAL 3c

Samsung ar permite incarcarea Galaxy Z Flip 5G la doar 15W, din pacate, insa in cazul Note 20 ar putea fi posibila incarcarea rapida la 45W cu un incarcator separat de cel oferit in cutia telefonului. Din pacate nu exista informatii certificate cu privire la bateriile pe care le vor avea noile telefoane de la Samsung, insa informatii neoficiale spun ca Note 20 urmeaza sa aiba o baterie de 4300 mAh, in timp ce modelul Plus, sau Ultra, va avea una de 4500 mAh.

Samsung NOTE 20 Z Flip 5G OFICIAL certif

Samsung se grabeste sa-si certifice telefoanele inainte de lansarea din 5 august pentru a le si putea produce inainte sa le prezinte, astfel incat pe la final de luna august sa poata aduce telefoanele si in magazinele din intreaga lume. In aceasta situatie, cei de la Samsung vor aduce Note 20 si Galaxy Z Flip 5G la un an, si respectiv doar vreo 5 luni, distanta de modelele anterioare, insa impreuna cu ele ar urma sa fie prezentat inclusiv Galaxy Fold 2.

Samsung are pregatita o conferinta cu foarte multe surprize in cursul zilei de 5 august, asteptarile fiind uriase de la ea, asa ca ar trebui sa avem parte si de multe noutati extrem de bune in ceea ce priveste telefoanele.