Orange: SURPRIZA Anuntata Astazi pentru Clientii din Romania

Orange are o surpriza noua anuntata pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a pregatit operatorul pentru oamenii care platesc pentru serviciile sale.

Orange fitness

Orange continua sa aiba surprize foarte bune pentru clientii sai din Romania, iar astazi vorbim despre una noua anuntata de catre operator, si e ceva de care multa lume s-ar putea bucura in perioada urmatoare. Totul incepe cu faptul ca Orange a decis sa le ofere clientilor din Romania acces gratuit la postul de televiziune MyZen TV prin intermediul acestei pagini, totul in ideea de a ii ajuta pe oameni sa aiba acces la tutoriale pentru exercitii zilnice de fitness.

Orange merge aici intr-o directie diferita, si daca Vodafone face sesiuni de fitness in direct pe pagina sa de pe Facebook, grupul detinut de francezi ofera acces gratuit la un post de televiziune care le arata oamenilor ce sa faca. Orange are aici o idee mult mai buna, iar asta pentru ca pe acest post de televiziune sunt mult mai multe demonstratii de exercitii fizice care pot fi facute si acasa, ele fiind transmise la fiecare ora din zi, adica oricand au oamenii timp sa faca sport.

Orange: SURPRIZA Anuntata Astazi pentru Clientii din Romania

Orange ofera acces gratuit la vizionarea MyZen TV pana in data de 10 iulie prin platforma Orange TV Go, astfel ca exista suficient timp pentru a invata cum sa faceti exsercitii zilnice in perioada urmatoare. Mai interesant este ca Orange combina totul cu un concurs la care se pot inscrie clientii sai din Romania in aceasta pagina, si asa au sansa de a castiga un smartwatch, sau un storcator prin presare la rece, iar in pagina dedicata concursului aveti detalii pentru inscriere.

Cu #OrangeTVGo urmărești, oriunde și oricând, cele mai bune sfaturi ale experților despre yoga, călătorii și sănătate pe…

Publicată de Orange pe Miercuri, 10 iunie 2020

Orange a oferit in mod gratuit foarte multe posturi de televiziune in perioada in care romanii au fost fortati sa stea in case, sau in care li s-a recomandat sa faca acest lucru. Acum Orange continua sa ofere gratuitati pentru clientii din Romania, si asta e o veste foarte buna, pentru ca nu toata lumea are in mod obisnuit acces la asemenea tip de continut, deci bucurati-va de el cat este disponibil, si desigur ca nu este sigurul oferit fara plata acum.

Orange anunta de cateva ori pe saptamana noi surprize pentru clientii din Romania, si ne putem astepta la altele foarte bune inclusiv in perioada urmatoare.