Raiffeisen: Mesaj cu o Noua Veste BUNA Astazi pentru Romani

Raiffeisen are un nou mesaj cu o veste foarte buna pentru romanii din toata tara, iata ce a decis banca sa faca, si ce aduce pentru toata lumea acum.

Raiffeisen iures

Raiffeisen, una dintre cele mai mari banci din Romania, a publicat astazi un mesaj cu o veste buna pentru romani, nu doar pentru clientii sai, si e bine sa stiti ce a pregatit banca pentru noi toti. Mai exact, cei de la Raiffeisen isi continua proiectele de arta cu un nou spectacol interesant astazi, unul care vine de la Marcel Iures, unul dintre cei mai de succes actori romani, unul dintre extrem de putinii care au si jucat in filme cu renume dela Hollywood.

Raiffeisen, ca parte a proiectului sau prin care sustine arta, a publicat un nou spectacol care se numeste Absolut!, iar in acesta Marcel Iures adapteaza peripetiile lui Ivan Turbinca la vremurile actuale. Vorbim despre un spectacol in care actorul ne arata de ce este atat de apeciat in lumea intreaga pentru calitatile sale, iar Raiffeisen ii ajuta pe romani sa isi vada actorii favoriti in reprezentantii care sunt imposibil de sustinut in mod normal.

Raiffeisen: Mesaj cu o Noua Veste BUNA Astazi pentru Romani

Raiffeisen vine cu acest spectacol dupa ce saptamana trecuta ne-a prezentat un altul numit N AUM, acela avand-o in prim plan pe celebra actrita Oana Pellea. Ambele spectacole pe care Raiffeisen le pune la dispozitia romanilor prin intermediul website-ului sau dedicat sustinerii artei sunt disponibile chiar in acest moment, si pot fi vazute din orice colt al Romaniei fara probleme de catre oricine este interesat sa le urmareasca.

Se apropie sfârșitul de program. Pentru relaxare, vă puteți delecta cu povestea din spectacolul Absolut!, în care Marcel…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 12 iunie 2020

Raiffeisen a pregatit in website-ul sau dedicat artei, numit Stagiunea Virtuala, foarte multe creatii de care romanii se vor putea bucura in urmatoarele saptamani, iar dupa cum puteti vedea, creatiile noi sunt publicate destul de des. Vorbim despre foarte multe surprize bune pe care cei de la Raiffeisen le au pregatite pentru noi toti, si cei carora le plac spectacolele sustinute in teatrele din Romania, tot ceea ce este disponibil aici ar trebui sa fie o surpriza foarte frumoasa.

Raiffeisen nu a spus pana cand va continua aceasta serie de spectacole speciale, insa ne putem astepta ca ele sa fie lansate in mod constant pana cand teatrele se vor redeschide.