DACIA Duster 3: Modelul SPECIAL la care NIMENI Nu se Astepta

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de masina pe care producatorul romanesc vrea sa il lanseze, iata si modelul special la care nu te-ai gandit.

DACIA Duster 3 locuri

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de masini SUV pe care producatorul de la Mioveni o va lansa pentru clientii din Romania, si toata Europa, ea fiind in momentul de fata in plin proces de dezvoltare. Stim deja ca DACIA Duster 3 va reprezenta o schimbare totala a seriei de SUV-uri pe care producatorul de la Mioveni o va produce, extrem de multe schimbari fiind pregatite, ceea ce pana la urma este normal pentru o lansare de acest gen.

DACIA Duster 3 ar putea fi totusi lansat si intr-o versiune speciala pe care o vom vedea initial la o alta categorie de masini de la DACIA, mai exact o versiune speciala a modelului Lodgy. Presa din Franta a anuntat ca o versiune a Lodgy care are 7 locuri va fi lansata in 2021 impreuna cu DACIA Logan 3, sau DACIA Sandero 3, iar asta reprezinta o schimbare mare de strategie pentru companie, insa e foarte posibil ca si pentru DACIA Duster 3 sa vedem ceva similar.

DACIA Duster 3: Modelul SPECIAL la care NIMENI Nu se Astepta

DACIA Duster 3 intr-o versiune cu 7 locuri ar putea fi extrem de interesanta pentru multi clienti din Europa, acolo unde masinile cu multe locuri sunt destul de cautate. In SUA ele sunt foarte populare, insa exista inclusiv in Europa destul de multa cerere, altfel nu s-ar fi facut o versiune speciala a Lodgy cu atat de multe locuri pentru calatori, iar pentru DACIA Duster 3 este de asteptat sa vedem ceva similar, dar abia undeva prin 2025 – 2026.

DACIA Duster 3 cu 7 locuri va fi mai lunga si mai scumpa decat modelul standard, ceea ce e normal, pentru ca e si “mai multa masina”, dar e posibil ca pe piata din Romania interesul pentru o asemenea masina sa fie limitat. In tara noastra sunt putine masini de acest gen, fiind preferate cele tip mini van, insa o DACIA Duster 3 intr-o asemenea versiune speciala ar putea fi de mare interes pentru unele tari dezvoltate din Europa, unde sigur va fi cerere.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata in 2025 – 2026 daca procesul de dezvoltare va decurge fara probleme, insa pandemia de Coronavirus inca mai poate schimba multe din acest punct de vedere.