DACIA Logan 3: Modelul SPECIAL Dorit de catre Multi Clienti

DACIA Logan 3 este asteptata intr-un model special care este dorit si de catre foarte multi clienti, iata cand ar trebui sa fie lansat acesta.

DACIA Logan 3 ecologica

DACIA Logan 3 este urmatorul foarte important model de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii din Romania, si alte zone de pe glob, iar dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, vorbim despre o masina cu mari schimbari. Unele dintre aceste mari schimbari pentru DACIA Logan 3 vin si in baza faptului ca pentru noua masina este folosita si o noua platforma CMF-B, luata de la Renault Clio V, dar desigur ca e o versiune usor modificata, mai ieftina.

DACIA Logan 3 va avea, multumita acestei platforme, lansata la un moment dat si o versiune hibrid, una care ar putea ajuta la o crestere a vanzarilor in randul unor anumite segmente de clienti. Desigur ca nu este asteptata lansarea rapida a acestui model de DACIA Logan 3, iar asta pentru ca exista initial trebuie promovata versiunea de baza, iar versiunea hibrid ar putea ajunge in magazine undeva prin 2022, 2023, sau poate chiar mult mai tarziu.

DACIA Logan 3: Modelul SPECIAL Dorit de catre Multi Clienti

DACIA Logan 3 este asteptata si intr-o versiune elctrica, daca este sa dam crezare informatiilor care vin de la presa franceza, jurnalistii de acolo spunand ca ar exista interes din partea DACIA de a face una semenea model. Problema este ca o versiune electrica a DACIA Logan 3 nu va fi lansata prea curand, intentia fiind de a promova acum modelul Spring pentru a genera vanzari pentru acel model, iar in cativa ani ar putea veni si versiunea electrica a masinilor.

DACIA Logan 3 ar putea fi lansata intr-o versiune electrica abia dupa ce modelul hibrid va fi lansat, deci poate prin 2024, 2025, cel mai devreme, atunci cand vom vedea si DACIA Duster 3 in magazine. DACIA Logan 3 reprezinta o schimbare uriasa pentru seria de masini care sunt vandute de catre producatorul din Romania, o schimbare care ne arata ca exista interes pentru a moderniza masinile, dar desigur ca e nevoie si de mai mult de atat.

DACIA Logan 3 ar urma sa fie prezentata undeva prin toamna, poate chiar la salonul auto de la Paris, din octombrie, insa ramane de vazut cand anume va si fi pusa in vanzare, mai mult ca sigur prin 2021.