Huawei MATE 40 Pro: SURPRIZA la care NIMENI nu se Astepta

Huawei MATE 40 Pro are parte de o surpriza foarte mare anuntata, si nimeni nu se astepta la o asemenea schimbare majora pentru noul model de telefon.

Huawei MATE 40 Pro lentile

Huawei MATE 40 Pro are anuntata o surpriza la care nimeni nu se astepta in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare foarte mare, una care are potential de a atrage si mai multe vanzari. Mai exact, pentru Huawei MATE 40 Pro este anuntata implementarea unei camere care are rezolutia de 108 megapixeli, una identica cu cea pe care telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 o au, dar pentru telefonul chinezesc nu era asteptat asa ceva.

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa foloseasca un senzor de imagine, si lentile, diferite de cele pe care le vedem in telefoanele din seria Samsung GALAXY S20, iar asta face surpriza cu atat mai mare. Cei de la Huawei ar vrea sa colaboreze cu parteneri chinezi pentru noua camera folosita in Huawei MATE 40 Pro, deci nu ar urma sa cumpere de la Samsung senzorii de imagine, ceea ce ar putea insemna ca ei vor fi si mai buni decat cei facuti de catre coreeni.

Huawei MATE 40 Pro: SURPRIZA la care NIMENI nu se Astepta

Huawei MATE 40 Pro lentile telefon

Huawei MATE 40 Pro avea pana acum anuntata implementarea unei camere care ar avea rezolutia de aproximativ 60 de megapixeli, insa iata planurile chinezilor sunt cu totul altele. Mai interesant decat atat este faptul ca inclusiv o crestere a capacitatii camerei de a face zoom digital este asteptata, adica e posibil sa se ofere zoom optic de pana la 100X in loc de 50X, cat au acum telefoanele chinezilor, Huawei MATE 40 Pro urmand a egala telefoanele Samsung.

Huawei MATE 40 Pro este programat pentru a intra in productie undeva pe la finalul verii, inceputul toamnei, iar noii senzori de imagine, si lentilele, ar trebui sa fie gata pana atunci. Daca acest lucru se va adeveri, atunci Huawei MATE 40 Pro va veni intr-adevar cu imbunatatiri semnificative in raport cu modelul de anul trecut, dar si cu seria Huawe P40, ceea ce ar putea creste atractivitatea telefonului, mai ales ca nu va avea aplicatii si servicii de la Google.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa ajunga in magazine undeva prin octombrie, si nu este exclus ca pretul de vanzare al noului model de telefon sa fie chiar mai mare decat cel al seriei din 2019.