BRD Romania: Anunt foarte IMPORTANT Asteptat de MULT Clienti

BRD Romania a facut un anunt extrem de importat asteptat de catre foarte multi clienti din Romania, iata ce a dezvaluit intr-un final banca pentru toti.

BRD Romania apple

BRD Romania a facut in sfarsit un anunt foarte important pe care un numar mare de clienti din Romania il astepta de ceva vreme, si iata ca intr-un final lucrurile incep sa se miste in directia potrivita. BRD Romania a anuntat in sfarsit ca va lansa Apple Pay in Romania, serviciu de plati mobile a celor de la Apple fiind pregatit pentru a fi oferit in mod oficial in tara noastra, chiar foaret curand, conform bancii, deci asteptarea este foarte aproape de final.

BRD Romania ramasese una dintre importantele banci din Romania care inca nu ofera acest sistem de plati mobile pentru clientii cu iPhone, sau Apple Watch, insa iata ca si asta se schimba. Apple Pay a fost lansat deja la multe dintre bancile concurente ale celor de la BRD Romania, si de ce s-a asteptat atat de mult pentru a aduce serviciul si pentru clientii sai, deocamdata nu stie nimeni, dar e bine ca intr-un final va fi oferit oficial.

BRD Romania: Anunt foarte IMPORTANT Asteptat de MULT Clienti

BRD Romania le va permite clientilor cu telefoane iPhone, sau Apple Watch, sa faca plati mobile la POS-urile din tara folosind Apple Pay, totul printr-o simpla dubla apasare a unui buton. Toate bancile din Romania au oferit acces gratuit al Apple Pay, si e greu de crezut ca in cazul BRD Romania lucrurile vor fi diferite, chiar daca banca nu e cunoscuta pentru serviciile gratuite, dar in acest caz cei de la Apple au o politica destul de stricta privind platforma.

Avem o veste bună înainte de week-end. În curând vei putea să plătești și la BRD cu Apple Pay!

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Vineri, 19 iunie 2020

BRD Romania va permite, in mod teoretic, folosirea tuturor cardurilor emise pentru clienti in vederea efectuarii de plati mobile prin Apple Pay, asa cum se intampla si la alte banci. Desigur ca detalii vor veni dupa ce BRD Romania va anunta in mod oficial ca Apple Pay este disponibil in mod oficial in tara noastra, dar daca folositi sistemul si la alte banci, atunci cu siguranta stiti la ce sa va asteptati de la platforma de palti mobile a companiei americane.

BRD Romania a spus ca sistemul va fi oferit foarte curand in tara noastra, deci n-ar fi exclus sa il vedem disponibil chiar inainte de finalul acestei luni pentru toti clientii din tara.