Vodafone: ATENTIE, ce TREBUIE sa Stie Multi dintre Clienti

Vodafone, unul dintre marii operatori telecom din Romania, are clienti care ar trebui sa stie despre aceasta informatie importanta pentru servicii.

Vodafone limitare

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu aproape 10 milioane de clienti pentru diverse servicii pe care le ofera, accentul fiind pe cele de telefonie mobila si internet mobil. Vodafone are pentru toti acesti clienti o varietate de oferte pentru abonamente, sau cartele preplatite, iar astazi vorbim despre ceea ce ofera pentru ei in cazul abonamentelor de telefonie mobila, si despre ceva ce toti ar trebui sa stie chiar acum.

Vodafone le ofera clientilor din Romania si posibilitatea de a activa un abonament care are internet mobil 4G+ nelimitat, acesta avand denumirea RED 14, iar oferta in sine suna extrem de bine, dar realitatea este putin diferita. Acel internet nelimitat pe care Vodafone il ofera pentru acest abonament nu e tocmai 4G+, iar asta pentru ca sub oferta de abonamente, operatorul mentioneaza faptul ca internetul nelimitat are viteza limitata la 10 Mbps.

Vodafone: ATENTIE, ce TREBUIE sa Stie Multi dintre Clienti

Vodafone limitare internet nelimitat

Vodafone le ofera, deci, clientilor posibilitatea de a folosi internetul fara limita de trafic, insa la viteze de 10 Mbps oricum nu poti genera prea mult trafic pentru ca esti limitat in ceea ce priveste descarcarea de date. 10 Mbps este suficient pentru a naviga pe internet in conditii relativ decente, a vedea clipuri video pe Facebook, YouTube, etc, insa oferta celor de la Vodafone nu e tocmai la fel de buna precum in cazul abonamentelor cu trafic, dar fara limitare de viteza.

Vodafone nu mentioneaza acest lucru in pagina dedicata abonamentelor, dar e posibil si ca in cazul abonamentelor personalizate, pentru portare, si nu numai, sa fie aplicabila o limitare de acest gen pentru internetul nelimitat. Desigur ca e posibil ca Vodafone sa aiba o limita de trafic dupa care limiteaza traficul la 10 Mbps, si sa le ofere totusi clientilor posibilitatea de a se bucura de vitezele de pana la cateva sute de Mbps pentru cativa zeci de GB de trafic.

Vodafone nu face distinctie intre internetul 4G+ nelimitat, si cel 5G nelimitat, cand explica limitarea de 10 Mbps, insa imi vine tare greu sa cred ca in cazul 5G limiteaza rapid vitezele la 10 Mbps pentru clientii sai.