DACIA Logan 3: ASA vor ARATA Masinile cu Noul Design Modern

DACIA Logan 3 are prezentat astazi modul in care urmeaza sa arate masinile cu noul design modern pe care Renault si DACIA l-au gandit pentru noua serie.

DACIA Logan 3 modern

DACIA Logan 3 este doar unul dintre noile modele de masini pe care DACIA le are pregatite pentru lansare la inceputul anului 2021, iar multumita presei din Franta putem vedea si cum va arata noua serie de masini cand va fi lansata. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre presa franceza cel mai probabil in baza unor informatii venite de la oameni din interorul companiei frantuzesti, iar ea ne arata ca DACIA Logan 3 va fi mult mai moderna decat isi imagineaza muilta lume.

DACIA Logan 3 a fost, sau poate ca inca mai este, plimbata pe strazile din Romania, producatorul de la Mioveni dorind sa testeze noua masina inclusiv pe drumurile din tara noastra inainte de a o lansa in mod public. Decizia este una foarte buna pentru ca DACIA Logan 3 are nevoie de testare pe drumurile nu foarte bune din Romania inainte de a fi pusa efectiv in vanzare, pentru a se vedea cum se descurca si pe soselele din tara.

DACIA Logan 3: ASA vor ARATA Masinile cu Noul Design Modern

DACIA Logan 3 design modern

DACIA Logan 3 ar urma sa aiba o forma modificata substantial in raport cu modelul actual, insa foarte multe schimbari bune sunt vizibile pentru caroserie per total, iar asta e o veste excelenta pentru cei interesati sa cumpere masina. DACIA Logan 3 urmeaza sa aiba parte de un look complet noua pentru partea frontala, cu ceea ce par a fi faruri LED, iar per total masina arata mult mai agresiv, dar si mult mai similara cu modelele de la Renault.

DACIA Logan 3 va avea schimari si in ceea ce priveste spatele, plus partile laterale, iar per total masina arata ca una demna de anul 2021, ceea ce ar trebui sa creasca intr-o buna masura si vanzarile pe care le inregistreaza. Pe de alta parte, DACIA Logan 3 ar trebui sa aiba parte de schimbari foarte mari inclusiv la interior, acolo unde consola centrala va fi cam total modificata pentru a include si noul sistem EasyLink la care cei de la Renault lucreaza de ceva vreme.

DACIA Logan 3 va fi prezentata pe final de an 2020, insa lansarea in versiune finala va avea loc abia undeva pe la inceput de an 2021, astfel ca ramane sa vedem exact ce se va intampla cu datele alese de DACIA.