Gaura Neagra: INCREDIBILA Descoperire, Nimeni nu Credea Asta

Gaura neagra observata recent de catre cercetatori este in centrul unei incredibile descoperiri pe care nimeni nu o credea posibila pana acum.

gaura neagra combinare

Gaura neagra ramane acel obiect din univers de care foarte mult cercetatori raman in continuare foarte nedumeriti, iar asta pentru ca inca nu stiu tot ceea ce si-ar dori in legatura ele. In foarte marele puzzle pe care il reprezinta o gaura neagra avem astazi o noua piesa asezata, iar asta pentru ca o noua descoperire incredibila ne spune ca o gaura neagra poate fi formata in cadrul unui fenomen extraordinar de complex, dar si uimitor.

Gaura neagra se poate forma cu emiterea unei lumini care echivaleaza cu de 1 miliard de ori cea emisa de catre soarele nostru, iar asta e ceva ce nimeni nu a crezut ca se intampla, cel putin pana acum. Cercetatorii sustin ca au observat ciocnirea a doua gauri negre, iar ceea ce credeau ei ca este un fenomen care se intampla in total intuneric, s-a dovedit a fi un fenomen care se intampla cu emiterea unei cantitati enorme de lumina, in final.

Gaura Neagra: INCREDIBILA Observare, Nimeni nu Credea Asta

Gaura neagra rezultata din observarea in cursul anului trecut a ciocnirii a doua gauri negre a lasat in urma sa o explozie de lumina, gaze, si energie, iar in discul sau de acretie au ramas elemente care o fac vizibila de la distante mari. Pana la aceasta observatie, mai toti cercetatorii erau de parere ca o gaura neagra se formeaza in complet intuneric, fara vreo urma lasata in univers cu privire la eveniment, dar iata ca lucrurile sunt cu mult diferite.

“Această groapă neagră supermasivă a fost plină de ani de zile înainte de această bruscare mai bruscă. Concluzionăm că flacara este probabil rezultatul unei fuziuni cu gaura neagră. Cu siguranță nu este unul dintre lucrurile pe care le-ați prezis acum trei ani când am început sondajul.”

Gaura neagra supermasiva creata in urma ciocnirii a doua gauri negre de dimensiuni mari e un obiect care in mod normal n-ar fi usor de vazut, doar ca energia si gazele generate de eveniment au ramas ca marturie a formarii sale. Multumita acestei descoperiri, gandirea cu privire la felul in care apare o gaura neagra a fost complet modificata, iar de aici s-ar putea porni pentru a cauta mai multe obiecte de acest gen in univers, multumita luminii emanate.

Gaura neagra care se formeaza intr-un asemenea mod afecteaza intr-o foarte mare masura stelele si planetele care se afla intr-o anumita raza de ea, dar deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la acest lucru.