Telekom: SURPRIZA pentru Clientii Romani, ce TREBUIE sa Stii

Telekom are o surpriza foarte buna pentru clientii sai din Romania, ata ce trebuie sa stii, si cat de mult poti fi ajutat de ceea ce este oferit.

Telekom curs

Telekom are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din Romania, una despre care v-am spus deja acum cateva zile, doar ca acum va puteti bucura de ea, si e ceva care va poate ajuta enorm, chiar si azi. V-am spus zilele trecute ca Telekom va transmite un workshop special tinut de catre un fotograf profesionist, acesta prezentand modalitatile prin care oamenii pot face poze foarte bune folosindu-si telefoanele mobile, si mai jos aveti detaliile.

Telekom incearca sa isi ajute clientii sa-si foloseasca acea camera din telefon, pe care o au tot timpul cu ei, pentru a face poze reusite, poate nu chiar de calitate DSLR, dar totusi suficient de bune. Camera unui telefon mobil nu e totul cand vine vorba despre facut poze bune, si uneori nici macar software-ul nu te ajuta sa surprinzi poza perfecta, insa Telekom vine in ajutorul oamenilor cu acest workshop foarte informativ, de care ar fi bine sa stii.

Telekom: SURPRIZA pentru Clientii Romani, ce TREBUIE sa Stii

Telekom este, daca nu ma insel, singurul operator care s-a gandit sa faca o transmisiune pentru un asemenea workshop dedicat clientilor sai din toata Romania, si ideea in sine e una grozava. Mai jos aveti intreaga inregistrare de 30 de minute in care fotograful Vlad Eftenie vorbeste despre felul in care oricine poate face pozele cele mai bune folosindu-si telefonul mobil, desigur in limitarile pe care le are camera care este integrata in acel dispozitiv.

Telekom Foto

Află care sunt secretele unei fotografii de succes! Vlad Eftenie, unul dintre cei mai apreciați fotografi din online ne arată tehnici care odată folosite, vor oferi un cu totul alt aspect fotografiilor tale. #maicurajosiimpreuna #maibuniimpreuna #maigenerosiimpeuna #mairelevantiimpreuna #maiputerniciimpreuna #maihotaratiimpreuna #maiperformantiimpreuna

Publicată de Telekom Romania pe Marţi, 30 iunie 2020

Telekom vinde o gama foarte variata de telefoane mobile care au si camere performante integrate, dar daca nu aveti bani de cele mai scumpe, sfaturile de mai sus va ajuta sa “scoateti” ce e mai bun din cele pe care le aveti. Desigur ca daca vreti sa imbunatatiti pozele dincolo de ceea ce face in mod obisnuit telefonul, puteti folosi si diverse aplicatii pentru editarea pozelor rezultate, iar Telekom va ajuta sa aflati macar cateva dintre secretele fotografiei cu telefoanele.

Telekom a organizat o varietate de evenimente, si worshop-uri, in ultimele luni, si e posibil sa mai vedem inclusiv altele la fel de interesante, dar totul depinde de planurile operatorului.