ING Bank: PROBLEMELE de care Trebuie sa Stie Multi Clienti

ING Bank are raportate de catre unii clienti o serie de probleme de care ar trebui sa stie toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata.

ING Bank buguri

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, si este una dintre cele care pune foarte mare accent pe experienta de care beneficiaza clientii care ii folosesc serviciile in viata de zi cu zi. Recent cei de la ING Bank au actualizat aplicatiile pentru iPhone si Android care le permit oamenilor sa faca plati de oriunde au nevoie, insa nu toata lumea are parte de o experienta chiar atat de buna, conform marturiilor lasate pe Facebook.

ING Bank pare sa fi facut o aplicatie care are unele probleme in ceea ce priveste consumul de energie al bateriei, insa asta doar in cazul telefoanelor cu sistem de operare Android. Se pare ca acolo exista posibilitatea ca aplicatia ING Bank sa ramana deschisa in fundal, desi e inchisa, si sa genereze consum de energie, dar totul e mai mult ca sigur doar o simpla problema care va fi rezolvata intr-o actualizare viitoare venita de la banca.

ING Bank: PROBLEMELE de care Trebuie sa Stie Multi Clienti

ING Bank pare sa aiba deasemenea pe unele telefoane iPhone probleme cu trimiterea unor notificari pentru schimbarile care au loc in conturile clientilor, ceea ce desigur ca e cam enervant. In ciuda acestui lucru, cei de la ING Bank lucreaza pentru a rezolva problemele raportate de catre clienti, chiar daca nu se ste foarte clar cand anume urmeaza sa se intample asta, desi unele dintre plangeri sunt destul de serioase, si afecteaza experienta finala.

Cu ce a venit upgrade-ul aplicației Home’Bank? Cu un meniu mai ușor de utilizat pe care să-l găsești rapid, în partea de…

Publicată de ING Romania pe Luni, 6 iulie 2020

ING Bank a lansat foarte multe schimbari pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android din Romania, interfata fiind foarte mult modificata pentru a avea parte de functionalitati noi. ING Bank a avut grija sa fie foarte atenta la ceea ce au cerut oamenii cu privire la functiile de care au nevoie pentru aplicatia iPhone si Android, insa mai au de implementat o gama variata de noutati pana sa ajunga sa acopere tot ceea ce vor utilizatorii.

ING Bank va mai face si alte schimbari importante pentru aplicatiile sale in viitorul apropiat, si desigur ca va rezolva multe dintre problemele care au fost raportate pana acum.