GMAIL: Actualizare cu o Schimbare Importanta pentru Oameni

gmail split view ipad

GMAIL a are incepand de astazi implementata o schimbare importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, una care va face experienta de folosire a aplicatiei mult mai buna decat era pana in momentul de fata pentru toata lumea.

GMAIL a lansat pentru tabletele iPad posibilitatea de a folosi aplicatia in format split view cu Google Calendar, ceva ce Google a adus destul de greu pentru toata lumea, dar e bine ca intr-un final functionalitatea este oferita.

GMAIL are noua functionalitate implementata chiar de astazi pentru tabletele iPad, asa ca o simpla actualizare a aplicatiei va ofera posibilitatea de a va bucura de acest update important pentru ea.

“Când utilizați un iPad, acum sunteți capabil să faceți multitask cu Gmail și alte aplicații iOS. Puteți utiliza Gmail și Google Calendar în același timp cu Split View pentru a verifica programul înainte de a răspunde la un e-mail pentru a confirma ora de întâlnire. Sau puteți trage și arunca cu ușurință imaginile din Google Photos într-un e-mail fără a părăsi Gmail.”