Fortnite: SURPRIZA URIASA la care NU te-ai fi Asteptat in Joc

Fortnite masini

Fortnite urmeaza sa aiba o noua surpriza uriasa lansata de catre cei de la Epic Games, si vorbim despre o schimbare majora la care foarte multa lume nu se astepta pana in momentul de fata, dar care va veni spre beneficiul multora dintre noi foarte curand.

Fortnite urmeaza sa aiba masini incluse in joc foarte curand, cei de la Epic Games lucrand deja cu foarte multa indarjire la acest proiect, iar conform unor informatii venite de la un angajat de-al lor, masinile vor fi lansate pe 21 iulie in cadrul jocului.

Fortnite va include masini pentru ca este mereu nevoie de schimbari bune de care jucatorii sa fie interesati, includerea de masini fiind ceva la care nu chiar atat de multa lume s-ar fi gandit pana acum, dar iata ca si aceasta modificare este pregatita pentru noi.

Fortnite le va oferi jucatorilor si mai multe motive sa fie activi in cadrul jocului dupa includerea masinilor, astfel ca nu ne ramane decat sa ne bucuram efectiv de aceasta mare schimbare, mai ales ca ea va veni si cu bonusuri.

Fortnite va avea mai mult ca sigur si curse de masini organizate impreuna cu includerea acestor masini, insa mai multe despre aceasta modificare grozava vom afla abia dupa ce masinile vor fi efectiv disponibile pentru noi in cadrul titlului.