Huawei MATE 40 Pro: Veste GROZAVA cu Privire la Ecranele Noi

Huawei MATE 40 Pro are parte de o veste grozava cu privire la ecranele noi care sunt implementate in telefoane, iata ce urmeaza sa fie oferit.

Huawei MATE 40 Pro cascada

Huawei MATE 40 Pro este urmatorul model de telefon premium cu care Huawei va ataca piata in cursul urmatoarelor luni, iar astazi aflam si cateva informatii foarte interesante cu privire ecrane. Se pare ca Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba un ecra “cascada”, la fel ca si modelul standard, si asta desigur ca ofera un aspect premium pentru ambele modele, ceea ce Huawei vrea sa ofere pentru fiecare dintre telefoanele pe care le pune la vanzare.

Huawei MATE 40 Pro are in imaginea de mai jos prezentata o sticla de protectie pentru ecranul sau, si puteti vedea cat de curbat este spre marginile carcasei, ceva ce am mai vazut la alte modele. Ideea de a integra ecrane de acest gen in telefoanele mobile nu este tocmai noua, iar ceea ce vine pentru Huawei MATE 40 Pro este o veste buna pentru ca multi utilizatori s-au obisnuit, sau isi doresc, asemenea modele de ecrane in telefoane.

Huawei MATE 40 Pro: Veste GROZAVA cu Privire la Ecranele Noi

Huawei MATE 40 Pro ecran cascada

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa aiba ecranele cumparate de la compania Samsung, ar asta pentru ca tentativa de a le cumpara de la BOE nu s-a dovedit a fi chiar ceea ce avea nevoie Huawei. Pentru ca Huawei MATE 40 Pro sa le poata oferi clientilor experienta pe care o doresc, Huawei umple conturile Samsung cu sute de milioane de dolari pentru a cumpara ecrane de ultima generatie, si a nu ramane mai prejos decat concureta sa.

Huawei MATE 40 Pro va avea, desigur, si alte surprize foarte bune, iar asta pentru ca este de asteptat sa vedem si alte componente importante implementate pentru noul model de telefon. De la baterie si pana la procesor, sau memorie RAM, Huawei MATE 40 Pro va veni cu schmbari demne de un telefon premium, care desigur ca ar putea costa si mai mult decat isi imagineaza, sau isi doresc, multi dintre clientii companiei chinezesti.

Huawei MATE 40 Pro va veni deasemenea si fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, astfel ca toti clientii vor trebui sa se descurce cu ceea ce au prin telefoane, pana cand aceasta situatie se va schimba.