DACIA Logan 2021: Decizia cu IMPACT MAJOR pentru Noi Modele

DACIA Logan 2021 ar putea avea noile modele afectate de o decizie cu un impact major asupra companiei, iata ce decizie a fost luata de Renault.

DACIA Logan 2021 victima

DACIA Logan 2021 este seria de modele noi din gama de masini Logan pe care DACIA o vinde in toata Europa, foarte multa lume asteptand cu mare interes sa vada ce anume este pregatit de catre romani si francezi. DACIA Logan 2021 va veni cu unele dintre cele mai mari schimbari dintre toate modelele care au fost lansate pana in momentul de fata de catre producator, fiind un upgrade substantial menit sa atraga si o crestere mare in vanzari.

DACIA Logan 2021 nu va avea parte de imbunatatiri pe partea de motorizare, cel putin nu la inceput, iar asta pentru ca ar trebui sa vedem tot eea ce exista in modelele de acum. O versiune hibrida a DACIA Logan 2021 va fi lansata deasemenea in cursul urmatorilor ani, dar e posibil ca ea sa nu mai vina dupa decizia Renault sa reduca substantial investitiile in dezvoltare, in principal in tari precum Romania, concentrandu-se pe economii.

DACIA Logan 2021: Decizia cu IMPACT MAJOR pentru Noi Modele

DACIA Logan 2021 ar putea fi una dintre victimele programului Renault de reducere a costurilor ca parte a scaderii vanzarilor din cauza pandemiei de Coronavirus, dar nimic nu e 100% stabilit. DACIA Logan 2021 va avea totusi o versiune a platformei CMF-B, cea care vine de la Clio V, iar impreuna cu ea vin sisteme avansate de ghidare la parcare, asistent pentru unghiul mort, un posibil sistem de control al vitezei in functie de trafic, si o posibila avertizare pentru parasirea benzii de circulatie.

DACIA Logan 2021 va avea un design complet nou in raport cu modelele care sunt acum pe piata, ceea ce nu e o veste foarte rea pentru ca era nevoie de un upgrade vizual important. Si la interior va exista o foarte mare schimbare de gandire pentru DACIA Logan 2021, iar asta pentru ca tot bordul este modificat, impreuna cu volanul, consola centrala, schimbatorul de viteze, si foarte multe alte elemente care dicteaza expreienta generala de folosire a masinii.

DACIA Logan 2021 va fi un upgrade atat de important incat ar trebui sa contribuie substantial la cresterea vanzarilor seriei de automobile, si speranta este ca acest lucru sa ajute mult compania.